Молитва: як повернути чоловіка в сім'ю молитвами швидко

  1. Як повернути чоловіка в сім'ю молитвами
  2. Повернути чоловіка в сім'ю від коханки
  3. Як повернути чоловіка додому молитвою від Матрони?
  4. Молитва Матрони про повернення чоловіка

Догляд чоловіка з сім'ї - це одна з найбільших трагедій в житті жінки. Сім'я залишається без годувальника, діти - без батька, а жінка без чоловіка, з яким ділила і радість, і горе. У цей момент жінка замислюється про повернення любові чоловіка. Кожна покинута жінка починає відчувати: безвихідність, шок, розгубленість. Догляд чоловіка з сім'ї - це одна з найбільших трагедій в житті жінки

Жінки, які зіткнулися зі зрадою другої половинки, починають впадати в паніку. Одні починають змітати всіх на своєму шляху, інші намагаються побути на самоті. А є й такі, що намагаються не опускати руки і знайти вихід з ситуації, що склалася.

Як повернути чоловіка в сім'ю молитвами

  • Спочатку слід розібратися в ситуації, що склалася, що стало причиною розставання.
  • Психологи радять, не поспішає в прийнятті рішень. Адже буває так, що чоловік, який покинув свою сім'ю, не знаходить задоволення в новій сім'ї і повертається назад.
  • Якщо шлюб був щасливим, але в якийсь момент щось пішло не так, і чоловік не байдужий, то незабаром виникне бажання повернути чоловіка до дружини. Для цього необхідно звернутися за допомогою до Господа і Силам Небесним.

Цей спосіб дуже часто несе в собі позитивний результат. Адже саме в словах звернення до Вищих Сил укладена грандіозна енергетика. Необхідно тільки дотримуватися певних правил для того, щоб не нашкодити ні собі, ні дружину. Для цього залиште свій гнів, вибачте його, і просите Всевишнього про допомогу щиро, з добротою в серці.

Повернути чоловіка в сім'ю від коханки

Намагаючись вирішити таку проблему в сімейному житті, жінки влаштовують скандал розлучниці, видряпують очі і виривають волосся. Найправильніше в цій ситуації - це бути гордою і впевненою в собі. Час розставання краще потратьте на себе: поновіть гардероб, змініть імідж, відпочиньте.

Дорогі брати і сестри! Пропонуємо вам відвідати унікальний ресурс https://www.slovo-pomoshi.ru/ . З його допомогою ви можете передати ваші сподівання в Петербурзькі храми, каплиці, монастирі, також звернутися до праведників на місці їх поховання. Ми самі напишемо записку, віднесемо її до храму і відправимо вам на пошту фотозвіт. Звернення до Бога за допомогою треб допомогло багатьом людям пережити горе, повернути здоров'я і радість мирського життя.

Корисні статті:

Як молитися Ангелу-хранителю

Мудрі повчання старця - схіамандріта ІаннікіяЕще в ліжку, з ранку, закликайте, моліться - Ангела-охоронця: 50 раз «Святий Ангеле Божий, хранителю мій, моли Бога за мене». На десятці: Святий Ангеле Божий, хранителю мій, настав і подай мені ». У цей день погана людина - ... Читайте далі ЧОМУ НЕ МОЖНА ГРАТИ У КАРТИ Гральні карти пов'язані з наругою християнства і є безпосереднім знаряддям спілкування людини з бісами. Всі чотири картярські масті мають на увазі не що інше, як Хрест Христовий разом з іншими равнопочітаемимі у християн священними предметами. Перекидаючись «... Читайте далі Днями освячував квартиру в одному будинку ... Дивлюся, господарі добре підготувалися: іконки, хрестики-наклейки, свічки, ладан, ялин .... Стоп. Дивлюся: в оливу якийсь червоний осад і суспензія. Я навіть подумав спочатку, що це масло з Соборування. Починаю з'ясовувати. Мені пояснюють, що туди, ЯК І ПОКЛАДЕНО (!), Доданий ... соус Тaбаско! ... Читайте далі Про молитву останніх Оптинський старців Протоієрей Андрій Ткачов про молитву для тих, хто не встигає молитися. Віруючий повинен молитися, нічого тут нового. Він повинен хотіти молитися, що вже складніше, бо не кожен і хоче. Потрібно примушувати себе на молитву. А правило довге, часу мало, і ми втомлюємося, і ми мучимося, і ... Читайте далі

Необхідно пам'ятати про те, що повернення чоловіка - це не єдина мета в житті. Необхідно дати собі зрозуміти, що Ви зможете бути щасливою як з ним, так і без нього. Краще відвідайте Божого дому, і прочитайте Діві Марії молитву про повернення чоловіка в сім'ю:

«Змилуйся, Пресвята Богородиця, справуйся за нас грішних, будь милостива, закрий нетлінною ризою своєї душі наші грішні: раба свого (ім'я чоловіка) і раби своєї (ім'я дружини). Дай, Богородиця, любов між ними і рада в житіє в любові та злагоді. Щоб жити їм в раді і в дні, і в ночі, і в години непогідні. Як тече ріка потужна, не кінчається, так і чоловікові (ім'я) і дружині (ім'я) жити в ладу віки вічні »

А після звернення до Пресвятої Богородиці, не забудьте подякувати Господу Богу такими словами:

«Віддячити і восславив Господа свого, Єдиного Бога православних Ісуса Христа за добродію Його, взиваю до тебе, святий ангеле Христов, воїн Божественний. Кличу з молитвою подяки, дякую тобі за милість твою до мене і за клопотання твоє за мене перед лицем Господа. Славен будь в Господі, ангела! »

Як повернути чоловіка додому молитвою від Матрони?

Постарайтеся зберегти дружні відносини, тим більше, якщо у вас є діти. Також не маніпулюйте сльозами, адже він з почуття жалості може повернутися до Вас, але ненадовго.

Не забувайте, що існують покровителі міцної сім'ї, які допомагаю напоумити і відкрити очі нам, дітям Божим. Щоб відновити колишні відносини з чоловіком можна звернутися з проханням до Стариці Матрони Московської.

Молитва Матрони про повернення чоловіка

«Той, хто бачив рясну річку чудес і зцілень, від тебе спливала Божою благодаттю: кульгавим ходіння, розслабленим і на одрі лежав зцілення, біснуватим від духів злоби звільнення, устремішася до тебе, мати, яко до джерела чудес невичерпного, страждещіі і болящіі і напоішася рясно; втіхою ж і зцілення, розчуленим серцем взивали тобі: Радуйся, праведниці, від Бога нам нізпосланная; Радуйся, цілительки, вся недегі наша зцілювальна. Радуйся, корисні для душі поради нам допомагає; Радуйся, вся наша сумніви і здивування скоро роздільна. Радуйся, бісів від людей стражденних виганяють; Радуйся, на шлях правий, до Бога провідний, що наставляє. Радуйся, блаженна стариця Матрона, предивний чудотвориці ».

Ця молитва поверне чоловіка від коханки. Головним є те, щоб всі слова були вимовлені від чистого серця і з щирою вірою в позитивний результат. Вибачте свого чоловіка, зміцните віру свою в Господа, адже Він іноді посилає нам випробування.

Береже вас Господь!

ІСПИТ З Ангелу Хранителю.

Мені хотілося б розповісти одну історію. Сталася вона з одним, добре мені знайомим студентом. Навчався він непогано, але йому особливо не давалася вища математика. І ось в кінці другого курсу йому ніяк не вдавалося здати «вишку». Він закидав іспит за іспитом. Коли йому був пр ... Читайте далі 7 секретів ЩАСТЯ ВІД Афонського Свято І СТАРЦІВ Напевно, немає на землі такої людини, яка не мріяла б стати щасливим. Але уявлення про щастя у кожного своє. Хтось бачить щастя в матеріальному достатку і багатстві, хтось в успіху і популярності у оточуючих, кому-то для щастя не вистачає другої половинки, до ... Читайте далі Хтось поїде на бал ... А хтось не поїде. Тому що треба залишитися вдома з хворою дитиною. З старим батьком. Або піти на важку роботу і заробити гроші на їжу і одяг для всіх. І треба копати грядки, мити підлогу, варити суп, переодягати лежачого старого або їхати з мамою в лікарню. І це... Читайте далі