Молитва на повернення коханої людини

  1. Молитва про повернення коханого чоловіка
  2. Як повернути кохану людину молитвами на відстані?

Розставання подружжя - це завжди страшна трагедія, в якій в основному винні обидва партнери. Можливо, їм не вистачало терпіння, уваги, поблажливості один до одного, добра. В інтернеті є багато різних методів як повернути коханого. Найчастіше вони мають своє правдиве назву - присушка, змови, привороти, заклинання. Віруюча людина ніколи не вдасться до допомоги таких способів. Розставання подружжя - це завжди страшна трагедія, в якій в основному винні обидва партнери

Молитва про повернення коханого чоловіка

Повернути кохану людину можна за допомогою щирого звернення до служителів Господа, Його святих угодників.

Необхідно пам'ятати про те, що є певні правила до даного ритуалу:

  • Просити можна про будь-якому добром починанні - при цьому немає ніякого значення до якому святому звертатися.
  • Іноді виділяють сильні молитви. Але люди забувають про те, що це не оберіг, а живе спілкування з Богом. Адже саме він знає всі помисли серця.
  • Ви повинні дотримуватися виконання прохання в храмі, а при домашньому процесі - головним є щирість.

Звертатися до Бога необхідно не тільки про обранця, а й про себе. Просити потрібно про те, щоб Господь напоумив Вас, допоміг створити міцний союз під Його заступництвом, а також навчив щиро любити.

Якщо Ви перебуваєте в сварці, то зверніться до Господа з проханням перед ликом « Пом'якшення злих сердець ».

Читаючи молитву щоб повернути коханого чоловіка необхідно пам'ятати про те, що просити зла або помсти для коханої людини є великим гріхом. Адже тільки Господу підвладне вирішувати, як вчинити з поганою людиною.

Також великим гріхом вважається укладання угод з Господом під умовою. Мовляв, якщо повернеться - то чи не карай, а якщо ні - то нехай горить в пеклі.

Дорогі брати і сестри! Пропонуємо вам відвідати унікальний ресурс https://www.slovo-pomoshi.ru/ . З його допомогою ви можете передати ваші сподівання в Петербурзькі храми, каплиці, монастирі, також звернутися до праведників на місці їх поховання. Ми самі напишемо записку, віднесемо її до храму і відправимо вам на пошту фотозвіт. Звернення до Бога за допомогою треб допомогло багатьом людям пережити горе, повернути здоров'я і радість мирського життя.

Корисні статті:

Як повинна вчинити мати, яка любить дітей?

Я сьогодні з одного маманя розмовляв, відчуваю, вона очима кліпає, ні дулі не розуміє. Діти виросли, знахабніли, не працюють, не хочуть вчитися, за квартиру не платять, вона їх годує. Як повинна вчинити мати, яка любить дітей? А ще хамлять, молодший їй каже: "А ти тут ... Читайте далі ЩО ДЛЯ НАС ЗРОБИВ ХРИСТОС (ПРИКЛАД) Йшов 1919 рік. Біля старої графської садиби зупинився полк червоноармійців. Пізно ввечері в двері будинку постукали. Коли графиня відкрила двері, то побачила, що на порозі стояла дівчина-санітарка. «Здрастуйте, сказала вона, - я випадково побачила, як складалися списки ... Читайте далі Бог - осміяний бути не може! Бог - осміяний бути не може! Ось приклади з життя про людей, які - посміли підняти свої брудні руки і погані мови - на Бога і Церковь.Когда в селі Селявни Воронёжской області ламали церкву, голова сільради та двоє його помічників розбили унікальну величезну ... Читайте далі

Якщо Ви бажаєте зла в проханні навіть самому злому ворогові, це може принести і Вам чимало горя. Адже слова, сказані в серцях, мають величезну силу і можна проклянуть ненароком, а потім шкодувати все життя.

Після Вашої щирої молитви Господь обов'язково Вас почує і подарує свою благодать. Потрібно пам'ятати про те, що не варто чекати швидкого результату. Необхідно смиренно просити допомоги у Бога і він не залишить Вас.

Ніякої силою повернути людину неможливо. Можна придушити волю людини, але його істина протестуватиме всередині його з такою силою, що Ви не раз пошкодуєте про скоєне.

Любов - це велика праця і дар. Не кожен може її отримати. Ніякі чаклунські ритуали, свічки, привороти не допоможуть домогтися бажаного результату. Просити про допомогу у Господа потрібно щиро. Не намагайтеся повернути те, що остаточно завершилося або Ви не готові боротися за своє щастя.

Як повернути кохану людину молитвами на відстані?

Віруючі люди з таким проханням звертаються до Господа Бога і святим. молитва Петру і Февронії про повернення улюбленого часто використовується людьми, які вважали цих святих зразками християнської любові і відданості.

«О, великі чудотворці, угодники, святі Божі, князь Петро і княгиня Февронія! Я до вас звертаюся, вам з надією гірким молюся. Донесіть про мене, грішного, молитви до самого Господа Бога. І запитайте у благості Його: віру, та праву, надію, та благу, любов нелицемірну! Допоможіть нагадую серцеві своєму з коханим, рабом Божим (Ім'я), бути разом. Амінь! (3 рази) ».

https://www.youtube.com/watch?v=v3wRbVV-TyQ

Також популярна і молитва Матрони про повернення коханого. Читають її такими словами:

«Той, хто бачив рясну річку чудес і зцілень, від тебе спливала Божою благодаттю: кульгавим ходіння, розслабленим і на одрі лежав зцілення, біснуватим від духів злоби звільнення, устремішася до тебе, мати, яко до джерела чудес невичерпного, страждещіі і болящіі і напоішася рясно; втіхою ж і зцілення, розчуленим серцем взивали тобі: Радуйся, праведниці, від Бога нам нізпосланная; Радуйся, цілительки, вся недегі наша зцілювальна. Радуйся, корисні для душі поради нам допомагає; Радуйся, вся наша сумніви і здивування скоро роздільна. Радуйся, бісів від людей стражденних виганяють; Радуйся, на шлях правий, до Бога провідний, що наставляє. Радуйся, блаженна стариця Матрона, предивний чудотвориці ».

https://www.youtube.com/watch?v=Y8X9nkgkeTY

Важливо не те, до якого святому Ви будете звертатися, а щирість Вашого прохання і бажання доброго закінчення затіяного.

Береже вас Господь!

А з цього відео Ви дізнаєтеся сильну молитву на любов:

ВПЛИВ СВЯТОГО ПРИЧАСТЯ (ЄВХАРИСТІЇ) НА ДІТЕЙ

Причастя Святих Христових Тайн має чудову властивість - повністю знищує в душах людей - всю НЕГАТИВНУ генетичну Спадковий що передається людям - від їх батьків, від бабусь і дідусів .. ПРИЧАСТЯ виліковується - ВСЕ, ВСЕ котрі й невиліковно, СМЕР ... Читайте далі ПРОЧИТАЙТЕ, НЕ ПОЖАЛІЙТЕ ЧАСУ! Дивись: віра стане відкритою, доступною всім; нікого за неї не будуть гнати або гнобити. Дуже багато випадкового народу прийде до Церкви, в тому числі і в духовенство. Так завжди було в дні благополучні, ще з часу Костянтина Святого. Багато з-за грошей прийдуть в храм, мн ... Читайте далі Дивно, ВЕЛИКЕ ДИВО - В ГРЕЦІЇ В НАШ ЧАС. Святий митрополит Нектарій, який помер ще в 1920 році - служив в храмі більше тижня! Нам вже відомо, що святителя Нектарія шанують в Греції як великого чудотворця. Що в Елладі навіть є народне прислів'я "Немає нічого невиліковна для святого Нектарія". Кілька років ... Читайте далі

Як повинна вчинити мати, яка любить дітей?
Як повернути кохану людину молитвами на відстані?
Com/watch?
Com/watch?