Народні рецепти від Ольги Анохін: «Як повернути любов чоловіка?»

Ольга Анохіна

Кажуть, від любові до ненависті - один крок. Гірко, коли таке відбувається в родині і колись люблячий чоловік стає холодний або навіть ворожий до своєї другої половинки. Про один такий випадок зі щасливим фіналом розповіла Ольга Анохіна .

«Те, що у жінки біда, я зрозуміла задовго до того, як вона звернулася до мене за допомогою. Я зустрічала Марію то на ринку, то в магазині, то в церкві в центрі міста і ні разу не бачила, щоб вона йшла, розправивши плечі, з гордо піднятою головою, c посмішкою на обличчі. Завжди згорблена, з гірко-стиснутими губами, стиснутими кулаками. Здавалося, ось-ось і розридається. Правда, сусіди пам'ятали Марію зовсім інший: жвавої і життєрадісною реготухою. Такою вона була, коли вийшла заміж за Олександра. Їх пара, зворушлива у своїй турботі один про одного, викликала добру посмішку у оточуючих. Однак минув рік-другий, і обидва стали змінюватися.

Все рідше бачили їх разом, все частіше чули, як подружжя лаються в квартирі на третьому поверсі. Марія стала скаржитися подругам: «Раніше Сашенька мені кожен день квіти приносив, а тепер і по свят не допросишся. Раніше компліменти говорив нескінченно, а тепер і доброго слова не почуєш ». На тлі псуються відносин з чоловіком у Марії стало все з рук валиться. Навіть на роботі, де вона була кращим співробітником, почалися неприємності. «Не впізнаю вас, Марія, останнім часом! Суцільні помилки, на вас це зовсім не схоже! »- розводив руками начальник. А чи може бути по-іншому, коли в родині розлад?

Якось увечері Марія чекала чоловіка, як зазвичай припізнилися після роботи, вдома. Подружки дали їй корисну пораду: влаштувати дружину романтичний вечір з смачною вечерею і красиво прикрашеній спальнею. Саша прийшов з роботи, холодно подивився на вбрання і нафарбовану дружину. «Ти куди зібралася?» - тільки й запитав. «Так, просто ... Тебе порадувати», - мовила вона. «А ...» - було їй відповіддю.

Урочиста вечеря пройшов в повній тиші, після чого чоловік сів біля телевізора. «Давай поговоримо?» - запропонувала Маша. «Про що з тобою розмовляти? Так мені не тільки розмовляти, мені бачити тебе ... Маш, ти хороша людина, але ... Не можу я більше з тобою жити, не люблю я тебе, розумієш? Та й чи любив колись? Не знаю ... »- кожне слово ранило Машеньку в саме серце. Задихнувшись від болю і розчарування, вона кинулася геть - світ за очі.

Ридаючи, прибігла Марія до мого дому, а я, почувши схлипування, вийшла на вулицю - поцікавитися, чи не допомогти чим. Ось так ми і познайомилися. Пізніше за чаєм ми розмовляли, і я пояснила Маші, що могло трапитися. «Ти знаєш, це як замкнуте коло. Ти відчуваєш, що до тебе гірше ставляться, втрачаєш впевненість в собі, перестаєш за собою стежити, на обличчі - тривога і смуток ... Гірше виглядаєш, гірше говориш, і людина, з якою ти розмовляєш в подібному тоні, починає ще гірше до тебе ставитися. А потім, ти зізналася, що не тільки з чоловіком у тебе негаразди. Чи не помічала, що біди так і сиплються на тебе останнім часом? »-« Як же не помічала! Сиплються як з рогу достатку! »- підтвердила моя гостя.

Перш ніж любов чоловіка повертати, треба з дому біду вигнати. Наші бабусі вірили, що біду можна на себе накликати, зневажили себе на зустрічному вітрі, наприклад: «Ось недолуга, двері забула закрити!» Цього буде достатньо, щоб біда прийшла. Не знаю, правда, чи ні, та тільки зберігся у мене обряд старовинний, як від цієї напасті позбутися можна. «Завтра, як встанеш, йди на луг та зірви 12 трав, не має значення, яких, - наказала я Маші. - Можна квітів. Аби різні все були. Висуши їх на сонці або в духовці, зв'яжи пучком. Потім візьми папір, на ній напиши змову.

«Господи Боже, благослови. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. Стану, благословясь, піду, перехрестившись, небом покрити, землею подмощуся, хрестом огороджена. І піду я, раба Божа Марія, святою дорогою у святу землю. У святій землі є святая гора, на тій святій горі стоїть свята церква, в тій святій церкві стоїть святий престол, на тому престолі сидить Сам Цар Небесний Господь Ісус Христос. Він хмарою велить, він бурі приборкує, він море заспокоює, він над усім панує. Господу помолюся, Ісусу Христу поклонюся. Господи Ісусе Христе, лиха мою від мене віджени, відверни, визволи мене від усякого утиску. І постав, Господи, кругом мене залізний тин від землі до неба, від неба до землі, і пішли б від цього тину всі біди і разбеди, і прикрощі-печалі, і слова вітряні, і думки крижані, пішли в синє море та утопії, в глухому болоті позагінулі. Господи, спаси і помилуй. Господи Боже мій, на Тебе уповаю, спаси мене від всіх гонителів ма і спаси мене: Хай не коли викраде яко лев душу мою, що не сущу ізбавляющу, нижче спасающу. Амінь. Амінь. Амінь ».

Загорни трави в цей папір і чекай мене вдома ». Коли Марія все зробила, я до неї прийшла, взяла ту папір, підпалила, тут же погасила, щоб вона задимівся, і стала обкурювати димом Машин будинок. Окур і всю її одяг, і саму її. Зробила я це в суботу ввечері, а з ранку пішла до церкви і поставила 12 свічок і роздала 12 жебраком милостиню.

Змова на лугових травах допомагає вигнати біду з дому Змова на лугових травах допомагає вигнати біду з дому

Попросила я Машу після цього встати на світанку в понеділок і прочитати така змова (також його можна читати в середу і п'ятницю): «Господи Боже, благослови, Отче, в ім'я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. Стану я, раба Божого Марія, з благословення, піду, перехрестившись, під східну сторону, в подвосточной стороні стоїть золота гора, на ту гору зійду, покрити червоним сонцем і прикрашені світлим місяцем, захищаючи частими зірками, святою силою Господньої і Святим Духом оборони від всякого одного і недруга і від будь-якого живого і мертвого людини, і від будь-якого невидимого злого духа. Господь Спаситель, Пресвята Богородиця, святитель Миколай Чудотворець, Архістратига Божі Михайла, Гавриїла і вся святі апостоли, пророки і мученики, Косма і Даміан, від раба Божого (ім'я чоловіка) ненависть із серця вийміть, під гнилу колоду киньте, а ту колоду замкніть і поставте кругом нея три тину залізні, три деревянния, три кам'яні, і замкніть ті городи на тридев'ять замків, а киньте ключі ті в морську безодню, під білий камінь. І як не можна тих ключів добути з морської безодні і з-під білого камені, так би і мене, рабу Божу Марію, чоловік мій, раб Божий Олександр, не міг би більш ненавидіти. І як на Христа світла істинного все створіння молиться і милується і все створіння благословляє, так би і на мене, рабу Божу Марію, чоловік мій, раб Божий Олександр, милувався б і милувався б і благословляв у всі дні життя його. Господи Христе, світлі істинний, іже просвіщаючи і висвітлюючи кожну людину, що йде в світ, так знаменается на нас світло лиця Твого, Господи, яко да в ньому ходячи побачимо світло недоторканні слави, исправи стопи наша до здійснення заповідей Твоїх, яко благословен єси на віки. Амінь ».

Після прочитання змови веліла їй сходити до церкви, перед іконою Страсного Божої Матері прочитати молитву до Пресвятої Богородиці, поставити свічку і подати милостиню за здравіє чоловіка.

Зробила Марія все, як я веліла, і стали у неї справи налагоджуватися. Як думала вона, що скоро чоловік їй посміхнеться, так і сама посміхатися починала, пісні знову почала муркотіти, коли по будинку господарювала. На роботу перестала приходити ненакрашенной і недоглянутою. Став це чоловік помічати і змінюватися на очах. Через місяць прийшла Маша з роботи, а на столі стоїть величезний букет червоних троянд і записка поруч: «Буду з роботи рано. Кохаю. Саша ». Що тут ще скажеш? »

А чи може бути по-іншому, коли в родині розлад?
«Ти куди зібралася?
«Давай поговоримо?
«Про що з тобою розмовляти?
Не можу я більше з тобою жити, не люблю я тебе, розумієш?
Та й чи любив колись?
Чи не помічала, що біди так і сиплються на тебе останнім часом?
Що тут ще скажеш?