Я ДЯКУЮ БОГА ЗА ТЕ, ЩО ...

Я дякую Богові за те, що в Єкатеринбурзі, в дні молитов Церкви про покликання, до нас приєдналося 9 (чи більше?) Людина, які хочуть проживати кожен день на все 100% і своєю молитвою допомагати іншим. Дякую Його за можливість спостерігати за цим прямим сполученням "Бог-людина", коли, прочитавши Слово Боже, учасники реколекцій тяглися за ручкою і папером, щоб записати ці важливі, індивідуальні для кожного слова Господа.

- Таїсія, Омськ.

Я дякую Богові за те, що Він подарував мені цю поїздку в Єкатеринбург, і я могла вслухатися в Його слова і почути Його голос як в своєму серці, так і через учасників зустрічі. Ці реколекції стали для мене свого роду легким освіжаючим вітром, який приніс з собою нові думки і з ними світло і радість в моє життя. Ми працювали над головою з Євангелія від Іоанна, де було багато сказано про Євхаристію і Життя, яку вона дає. Великим відкриттям для мене стали слова о. Ярослава про те, що коли ми приймаємо Ісуса в Святому Причасті - це не Він входить в наше серце, а ми - в Його життя і Його Царство, що за своїм масштабом набагато більше.

Входячи в життя Господа, я вчуся бути схожою на Нього, перш щодо людей, яких Він посилає мені. Вчуся дивитися на них як на неповторний шедевр. Звичайно, це не завжди просто. Але дана зустріч стала для мене стимулом для того, що переглянути своє ставлення до людей і остаточно перестати ділити на тих, хто подобається і тих, хто немає, або до кого я байдужа. Слава Господу за Суспільство для покликань! Це великий дар для нашої країни і для мене особисто!

- Тетяна, м Барнаул.

Я вдячна Богу за наші реколекції. Особливо за те, що всіма уривками з Євангелія, Він підвів мене до адорації. Іноді, чогось не розуміючи, я зациклююсь і зупиняюся на тому питанні, яке ніяк не наважується. Молячись перед Святими Дарами, я вирішила, що внутрішньо погоджуся з тим, що робить зараз в моєму житті Бог, навіть якщо поки мені не доступно зрозуміти навіщо все це. І, знаєте, прийшов такий образ в голову - заведена іграшка, яка вперлася в стіну і все б'ється і б'ється об неї і буде так стояти поки завод не скінчиться або поки чиясь рука не направить її в іншу сторону.

Для мене ці реколекції стали своєрідною дверима, а Бог рукою, яка дала можливість зберегти сили, які не домагатися розуміння невідомого (розбився об стіну), а направити сили і час в потрібне русло. Фрази о. Ярослава: "Кінцева мета веде до правильності рішення"; "Посидь спокійно ще 5 хвилин, треба дати Господу шанс надихати тебе"; "Через Євхаристію ми входимо в Його життя" - все разом розширило горизонти, які состраіваются в голові.

- Наталя, Новосибірськ.

Дякуємо Таю, Таню і Наташу за короткі свідоцтва - підсумки зустрічі ОДП на Уралі, яка проходила в Єкатеринбурзі 5-9 травня 2017 г. Наступна Регіональна зустріч-реколекції «Товариства для покликань» буде проходити влітку на Кавказі. Додаткову інформацію буде розіслано вже скоро.

батько Ярослав

И більше?