Як правильно молитися, щоб Бог почув? Дізнаємося!

  1. Як правильно молиться Богу
  2. Як правильно молитися, щоб Бог почув
  3. Як правильно молиться вдома
  4. Молитва за угодою, як правильно молитися
  5. Приклад молитви:

Свята Православна Церква наш буденний світ порівнює з морським бурхливим потоком, а все життя людства - «життєвим морем». Адже ми в цьому морі всього лише маленькі безпорадні судна, які кинули посеред величезного океану. Але Всевишній повністю влаштував справу порятунку людства, залишивши нам свого сина, беру в Господа і істинну церкву.

Але Всевишній повністю влаштував справу порятунку людства, залишивши нам свого сина, беру в Господа і істинну церкву

Кожен віруючий може звернутися до Рятувальнику, для того щоб він допоміг пройти життєву пучину, впорається з труднощами і невдачами і нарешті увійти в тиху гавань Небесного Царювання. На нашому життєвому шляху нас постійно буде підстерігати величезна кількість небезпек, тому кожна людина повинна знати, як правильно молиться в церкві або вдома, щоб Господь нас почув.

Як правильно молиться Богу

За кожним життєвим поворотом підстерігають небезпеки або непереборні труднощі:

  • страх за рідних і близьких;
  • невпевненість в завтрашньому дні;
  • безгрошів'я;
  • страшні захворювання і недуги.

Рідко хто може уникнути цих хвиль. Варто тільки щиро помолитися Богу, попросити його про допомогу, і все отримають від нього сили, надію, полегшення або позбавлення від проблем. Важливо, щоб це прохання було щирою і виходила від вашого серця.

Як правильно молитися вдома, щоб Бог почув? Що у нього можна попросити? Звертатися з проханням до Всевишнього можна про все. Винятком є ​​прохання про заподіяння шкоди, смерті, горя іншим, а також всього того, про що мова не може повернутися, щоб це сказати.

Як правильно молитися, щоб Бог почув

На сьогоднішній день Божественний Молитвослов зберігає величезну кількість молитов, які враховують різноманітні ситуації з життя віруючої людини. Це молитви:

  • оберігають від темних і нечистих сил;
  • захищають від недуг і захворювань;
  • що допомагають в лікуванні та лікуванні хвороб;
  • огороджувальні від невдач і небезпек;
  • допомагають проти ворогів.

Цим молитвам просто немає числа. Ні числа словами, з якими можна просити Спасителя допомогти в якійсь справі. Пам'ятайте тільки, що звертатися до Господа необхідно усвідомлюючи Його поблажливість, свою негідність і розуміючи всю серйозність даного звернення.

Якщо Ви не знаєте слів молитви, але все підійшли до такого прохання з щирістю і серйозністю, то Бог вас не залишить і обов'язково допоможе.

Корисні статті:

Кот з великої літери

Кот живе 3 роки на кладовищі ... Хочу щоб багато прочитали і вдумалися в те, що ми робимо для братів наших менших і що вони для нас ... Я частенько навідуюся провідати своїх померлих предків на місцеве кладовище села N. Сьогодні я в черговий раз там побував після зими. Але мен ... Читайте далі список архангелів Архангели: 👼 Михайло - Євр. «Хто як Бог»; Архістратиг (воєначальник); на іконі зневажає ногами диявола, в лівій руці тримає зелену фінікову гілку, в правій - спис з білою хоругвою (іноді полум'яний меч), ​​на якій написаний червлений хрест. Поставлено Богом над усіма д ... Читайте далі СТАВЛЕННЯ ДО ЦЕРКВИ «Я не піду до церкви, я її терпіти не можу, тому що у попа багатий мерседес, а у Патріарха дорогий годинник» - лине з усіх щілин. Чи треба говорити про те, що ті, хто це заявляє, ніколи в неї і не ходили. Просто весь час актуалізувалися виправдання. Вже були злі баби. Уже б ... Читайте далі ЛИСТ сатани християнин ... В інеті попалися два тексту листа сатани Християнинові, вирішили викласти обидва ... Прочитати варто каждому.Я спостерігаю за тобою кожен день і мені подобається те, що я бачу ... Вставши вранці, ти не приділяєш час для молитви, щоб попросити у Бога захисту і благословення на предстоящ ... Читайте далі

У вас є телеграм? Якщо так, тоді вам сподобається наша православна група в Телеграма: https://t.me/molitvaikona , Заходите, ми чекаємо Вас!

Найбільш зручний до Господа звернення повинно містити слово «будь ласка». Така молитва часто найгарячіша і по-справжньому щира. Хоча Молитвослови ніколи не згадують це слово, але воно говорить про те, що Вам ніколи шукати слова молебні в пам'яті або книзі і Вам дійсно потрібна допомога.

Але не варто забувати, що прохання до Всевишнього це зовсім не панацея від усіх хвороб і не якесь магічне чи ритуальне заклинання. Тому до такого звернення необхідно відноситься відповідно.

Також необхідно пам'ятати, що Господь сам знає, хто чого вартий, а хто ні. Немає ніякої необхідності підказувати йому або просити його комусь нашкодити або покарати когось. До того ж це грішно - не забувайте про це! Ніколи не вимагайте від нього справедливості!

Як правильно молиться вдома

Звертатися до Господа будинку або в храмі перед іконами можна про що завгодно. До образу Ісуса в домашніх умовах можна просити все, незалежно від причини. Ікона завжди справить позитивне дію.

Як правильно молиться перед іконою? Який образ вибрати? До кого краще звернутися? Якщо ви не знаєте, як правильно читати молитву в домашніх умовах і перед якою іконою, то в першу чергу помоліться Пресвятої Богородиці й Ісуса Христа. Ці молитви можуть допомогти в будь-якій справі і з будь-яким проханням. Вони «універсальні».

Одним з головних складових домашніх молитов є правило початку і завершення такого молитовника. Дотримуйтесь таким простим радам:

  1. Підійдіть до образу і зосередьте вашу увагу на своєму зверненні;
  2. Відкиньте всі життєві турботи і труднощі;
  3. Духовно настойтесь і переконайте себе, що Господь вас чує;
  4. Пам'ятайте, що молитву необхідно направляти на образ, перед яким ви стоїте;
  5. Перед початком молитви - очистіть себе. Підійдіть до образу, вклоніться і перехрестилася;
  6. Якщо не пам'ятаєте слова молитви напам'ять - прочитайте її (але для кращого молитовного старанності краще її вивчити);
  7. Читайте молитву гаряче, щиро і з вірою в божественну силу і допомогу.

Молитва за угодою, як правильно молитися

З такими поняттями, як вечірній і ранковий правило, колективна або індивідуальна молитва начебто все просто і зрозуміло. Але що таке молитва за угодою? Як, коли, де і в яких випадках необхідно читати? Як правильно молитися Богу вдома за угодою? Потрібно благословення священика на це?

Суть такої молитви визначається її назвою. Збираються декілька віруючих православних людей і домовляються, що вони будуть щодня в один і той же час слідувати одному молитовному правилу або просити у Всевишнього одне і теж. Важливо відзначити, що таких людей можуть розділяти десятки і сотні кілометрів, не обов'язково знаходиться в одному приміщенні.

У практиці дана молитва часто використовується, коли людина опинилася в дуже скрутному становищі - життєві труднощі, скорбота, хвороба і тд. Знаходяться однодумці, які беруть на себе подвиг - молитися за цю людину.

Приклад молитви:

«Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, Ти бо рекл єси пречистими устами Твоїми« Істинно кажу вам, яко аще двоє від вас радяться на землі кожної справи, її ж аще просите, будете мати від Отця Мого, Іже на небесах: де ж два чи троє зібрались в ім'я Моє, там Я Аз посеред їх ». Непорушні слова Твої, Господи, милосердя Твоє безпрікладно і Людинолюбний несть кінця. Тим-то молимо Тебе: даруй нам, рабам Твоїм (імена), котра погодилася просити Тебе (прохання), виконання нашого прохання. Але обаче НЕ якоже ми хочемо, але як Ти. Хай буде навіки воля Твоя. Амінь ».

Даною молитвою постійно користувався святий Іоанн Кронштадтський. За його словами, він став свідком чудесних, а головне численних випадків, коли молитва була дієвою. Завдяки їй:

  • люди знаходили здатність ходити;
  • поверталося втрачене зір;
  • хворі одужували;
  • в наполегливих припинялися напади.

Святий разом з людьми, які погоджувалися молитися за хвору людину, читав таке молитовне звернення чотири рази на день, поки не виконувалося просимо.

Важливо відзначити, що приступати до спільної молитви, необхідно поговорити зі священиком і взяти у нього дозвіл. Як тільки Отець дасть благословення, можна приступати до молитовного звернення.

І хай допоможе Вам Бог!

7 секретів ЩАСТЯ ВІД Афонського Свято І СТАРЦІВ

Напевно, немає на землі такої людини, яка не мріяла б стати щасливим. Але уявлення про щастя у кожного своє. Хтось бачить щастя в матеріальному достатку і багатстві, хтось в успіху і популярності у оточуючих, кому-то для щастя не вистачає другої половинки, до ... Читайте далі Чудо на Кавказі У 1960 роки при Н. Хрущова органи КДБ, за сприяння армії, планомірно прочісували Кавказькі гори - виловлювали всіх, хто там ховався, в основному ченців і відправляли в виправні лагеря.В шістдесяті роки я був бойовим офіцером, мав партійний квиток і був началь. .. Читайте далі На могилі біблійного пророка ожило висохле дерево Звістка про це чудо розійшлася по Самарканду. Про нього говорили, затамувавши подих, не тільки християни, але навіть мусульмани і іудеї для яких це місце так само священно. На могилі біблійного пророка Даниїла в Самарканді після молитви патріарха Московського і всієї Русі Алексія II ож ... Читайте далі Світлі люди серед нас «Одного разу я відспівував молоду жінку, - згадує батько Лонгін.- Була зима. Дивлюся, після відспівування на могилі залишилися четверо хлопчаків. Всі пішли, а вони стоять зовсім замерзлі, в гумових чобітках на босу ногу і не йдуть нікуди. На вулиці мороз градусів 20. А найменший з ... Читайте далі

Як правильно молитися вдома, щоб Бог почув?
Що у нього можна попросити?
Як правильно молиться перед іконою?
Який образ вибрати?
До кого краще звернутися?
Але що таке молитва за угодою?
Як, коли, де і в яких випадках необхідно читати?
Як правильно молитися Богу вдома за угодою?
Потрібно благословення священика на це?