Як повернути чоловіка в сім'ю молитвами?

  1. Любов ... яка вона
  2. що робити
  3. молитви допоможуть

Чоловік пішов до іншої ... Знайома ситуація? "Як жити далі? Чи можу я пробачити? »- ці питання задають собі багато жінок. Але не кожна, на жаль, об'єктивно оцінює причину такої поведінки чоловіка.

Підстав може бути два: перше - слабка воля чоловіка, який не може встояти проти спокуси, а друге -неблагополучная ситуація в родині, коли чоловік і жінка перестали любити, терпіти і прощати.

Принижуючи один одного, пред'являючи взаємні звинувачення, не можна досягти миру і взаєморозуміння.

Любов ... яка вона

У справжнього кохання немає відносин, коли хтось комусь щось винен. Любов це - свобода, а не залежність, співпереживання і повагу, а не приниження, любов - це радість від того, що близькій людині добре.

що робити

Щоб відновити відносини, спочатку об'єктивно оціни себе ... не в тобі чи причина, по якій чоловік став задивлятися на чужих жінок? Відповідай собі чесно на ці питання:

  1. Чи цікава ти дружину?
  2. Доглядаєш чи за собою?
  3. Оточуєш його турботою і увагою?
  4. Чи затишно йому в вашому домі?

З родини, в якій панують любов, взаєморозуміння, повагу і гармонія нікому не захочеться піти.

Але як змінити себе, адже чоловік заподіяв велику біль своїм зрадою, і тобі дуже важко його пробачити, проте хочеться відновити сім'ю ...

Але як змінити себе, адже чоловік заподіяв велику біль своїм зрадою, і тобі дуже важко його пробачити, проте хочеться відновити сім'ю

молитви допоможуть

Проси у Бога ... любові справжньої, яка «довготерпить, любов милосердствує, не шукає свого, не рветься до гніву, усе зносить, все переносить і ніколи не перестає» (бібл.)

Працюй над собою і молися ... Молись щиро, своїми словами, щоб Бог простив за все і послав в дар справжню Любов. Незабаром на душі стане ясно, а від образи і ревнощів не залишиться і сліду. Чоловік, побачивши, як ти змінилася, повернеться в сім'ю.

Якщо не можеш підібрати свої слова, читай молитви «про примноження любові і викорінення ненависті і всякої злоби».

Звертайся до святих покровителів шлюбу. Це мученики Адріан і Наталія, блаженна Ксенія, благовірні Петро і Февронія, мученики Гурій, Самон і Авів - всі вони дуже допомагають у сімейних справах. Молитви до цих святих можна знайти в православному молитовнику.

Молитви до цих святих можна знайти в православному молитовнику

Якщо чоловік зраджує від немочі своєї, то можеш читати молитву про звернення заблукалого.

Існує одна умова: треба просити щиро, всім серцем. Як говориться в Євангелії: «По вірі вашій нехай буде вам.» Молитва - це не ритуал і не обряд, а усвідомлене щиросерде звернення до Бога та святих. І не варто бігти за допомогою до білим і чорним магам, екстрасенсам, читати змови. Ними керують темні сили.

Запам'ятайте, любов не повернути насильно. Її може дарувати тільки Бог. А ви самі повинні цінувати цей дар і берегти!

Знайома ситуація?
Як жити далі?
Чи можу я пробачити?
Не в тобі чи причина, по якій чоловік став задивлятися на чужих жінок?
Доглядаєш чи за собою?
Оточуєш його турботою і увагою?
Чи затишно йому в вашому домі?