Божа любов до мусульманина-радикалу

Мухаммед Салін

Я cамий звичайна людина, який проводить життя, багато чого не знаючи Я cамий звичайна людина, який проводить життя, багато чого не знаючи. Я народився в багатій мусульманській родині в Пакистані, але коли мені було лише кілька місяців, мій батько забрав мене до Саудівської Аравії. Коли мені було 6 років, померла моя мама. Дорослішаючи, я почав задавати собі безліч питань, з якими одного разу в своєму житті стикається кожна людина. Навіщо я тут? Звідки я з'явився? Чи існує справжній Бог і якщо існує, то де Він? Чому Він мовчить?

З 12 років я почав вивчати Коран. Пізніше я став читати інші ісламські книги, такі як: «Життя пророка Мухаммеда», хадіси та інші. Я був ваххабітів, як і кожен мусульманин в Саудівській Аравії. (Усама бен Ладен - один з них). Це самі екстремальні з усіх мусульман, таким був і я.

Мене вчили, що іслам - єдиний шлях до раю. Мені говорили: «Якщо ти будеш робити те або інше, то отримаєш багато благословень в раю». Я став переконаним ісламським екстремістом.

Я вірив, що я все роблю правильно, а якщо це так, то нічим не ризикую в подальшому пошуку істини. Я читав про пророків в Корані і хадісах, але тільки Ісус Христос був єдиною особою, яка зачепила мене за живе. Я дізнався, що християни вірять, що Ісус Христос - Син Божий. Я був здивований, чому вони в це вірять. Тому я захотів більше дізнатися про Ісуса Христа. Один з моїх друзів, який навчався зі мною, був християнином. Одного разу я запитав його, чи можу я взяти його Біблію. Він здивувався і сказав: «Вибач, ти не можеш її взяти». Я запевнив його, що ніхто не буде знати про це: «Ця таємниця залишиться між нами». Про те, що в нашому будинку Біблія, і я читаю її, дізнався мій батько. Він дуже розлютився. І знаючи, що у мене тільки один друг християнин, він разом з моїм дядьком, з'явилися в будинок мого друга, прихопивши і мене. Вони пригрозили його сім'ї, кажучи: «Якщо ви ще раз так зробите або будете намагатися проповідувати християнство моєму синові, ви за це поплатитеся. Ми будемо скаржитися на вас ісламської поліції (Мутава), і вас назавжди вишлють з цієї країни ». Я дуже переживав, адже я не повинен був так чинити з сім'єю мого друга.

Мій батько з моїм дядьком застерегли мене, щоб я молився п'ять разів на день, як і раніше, і один раз в мечеті. Я так і робив, і багато разів, коли нікого не було в мечеті, я плакав і просив Бога відкрити мені Себе і показати, хто такий Ісус. Часто під час читання імамом (духовним лідером) молитви на арабській мові (зазвичай моляться тільки по-арабськи), я подумки був дуже далеко і не вникав у те, що він говорив.

Одного разу під час денної молитви (Зухр), молячись в мечеті і не думаючи про Ісуса Христа, на підлозі, де ми схиляємо наші голови в молитві, я побачив образ гарної людини. Я був вражений. Я до цього ніколи такого не бачив. Цей образ був наче на поверхні води. Я відчув, що це Ісус Христос. Це Господь!

Я захвилювався, що б це значило. Я дізнався з Корану, що є тільки один Бог - Аллах, і немає бога, крім Нього, в той час як християни визнають Ісуса Сином Божим і теж називають Його Богом. А це, відповідно до ісламу, найбільший гріх, який Бог може ніколи не пробачити. Я ледве міг дочекатися закінчення молитви, щоб поміркувати про це. Я жадав пізнавати Ісуса Христа все більше і більше.

У мене більше не було Біблії. Одного разу, коли ми з моїм другом ходили по магазинах, я зайшов в Інтернет-кафе. Коли я зайшов на пошуковий сайт yahoo.com, в моїй голові промайнула думка: «А що якщо набрати питання -« Хто такий Ісус? ». Я так і зробив і побачив список web-сайтів. Я був здивований, що тут можна дізнатися про Ісуса Христа.

На одному web-сайті була надана детальна інформація про те, хто такий Ісус, пророцтва про Нього в Старому Завіті і про те, як ці пророцтва чудово справдилися в Новому Завіті.

Прочитавши цю інформацію, я був дуже здивований. Я не знав, як прийняти Ісуса в своє серце і для чого це потрібно. Я зрадів, що побував на цьому сайті, і став часто його відвідувати. Поміркувавши над цим більше, в один прекрасний день я вирішив дати Ісусу шанс і сказав молитву покаяння, розміщену на цьому web-сайті.

Я часто бачив образ Ісуса Христа, коли ходив у мечеть молитися. Один раз, коли я йшов в магазин, зрізуючи дорогу через безлюдний пустир, я розмірковував і питав у Бога: «Чи правильно я поступаю, і ким я повинен бути - християнином або мусульманином?». Я почув голос позаду себе: «Сину мій, ти на правильному дорозі». Це знову здивувало мене. Такого ніколи зі мною не траплялося.

Я ріс в своїх знаннях Святий Біблії і ставав найщасливішою людиною. З Біблії я дізнався багато про що. Наприклад: «Якби ти ухилився направо або наліво, то вуха твої будуть чути те слово, яке позад тебе казатиме: Це та дорога, йди по ньому» .1

У Біблії написано: «Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію. І воззовёте до Мене, і підете, і будете молитися Мені, і Я буду прислуховуватися до вас І будете шукати Мене і знайдете, коли шукатимете Мене всім своїм серцем ».2

Бог вірний мені!

З Корану я дізнався, що наші перші батьки, Адам і Єва, жили в раю до тих пір, поки не зробили гріх. (Те ж написано і в Біблії). Але в Корані сказано, що їх гріхи були прощені. Я запитав свого друга мусульманина: «Якщо вони були прощені, чому Бог, будучи таким милостивим і милосердним, не дав би їм залишатися в раю? Чи означає це, що Він їх не пробачив? ».

Якщо відповідно до Корану, Тора (П'ятикнижжя), Забур (Псалми) і Інджія (Євангеліє) - це Слово Боже, тоді як воно могло змінитися? А якщо воно змінилося, як стверджують багато ісламських вчені, то, хто змінив Його і чому? Ісламські вчені проголошують, що Біблія змінена, і це викликає у них радість, а щоб знати істину, нам потрібно бути смиренними і прагнути пізнати, істина чи то, у що ми віримо. Де б я був, якби не знайшов Біблію і не попросив у Бога лідерства в моєму житті? Істинний Бог, про який розповідає Біблія, відповідає як ніхто інший. Це реально!

У Корані говориться, що деякі одкровення скасовані або забити.3

Що це означає? По суті це суперечить Біблії. У Торі, в книзі Числа 23:19 написано: «Бог не чоловік, щоб Йому брехати, і не син людський, щоб Йому жалкувати». У Забурі (Псалмах) 30: 5 говориться: «В Твою руку віддаю дух мій; Ти врятував мене, Господи, Боже істини ». У Інджілі (Євангелії) від Івана 17:17 сказано: «Освяти їх правдою! Твоє слово то правда ». Ніколи в Біблії я не знаходив вірша, який говорив би, що Бог бреше, змінює Своє Слово або вводить людей в оману.

Коран вчить нас, що ми повинні вірити у всіх пророків і все богонатхненні книги, що включають Тору, Забур, Інджія і навіть книгу пророка Даниїла. Якщо ми не віримо в те, що це слово Боже, ми не мусульмани. Коли я був мусульманином, я перед сном молився молитвою, записаної в Сурі Корова (Аль-Бакара) айятах 285. Якщо ми читаємо Коран, ми зобов'язані читати і Біблію, яка ніколи не змінюється.

Багато сил і старань було докладено, щоб винищити Біблію з лиця землі, але зробити це нікому не вдалося. Це ще раз доводить, що приховане належить Богу, і Він знає, як зберегти і захистити це. Я сперечався з тими, хто говорив, що Біблія змінилася, і вимагав, щоб вони довели це прикладами. Сотні вчених, вивчивши її, підтвердили її доступність і достовірність.

Пророцтва, записані в Біблії, виконуються і в наші дні. Це найдивовижніше і доводить те, що сам Бог автор цієї книги. Тільки Творець цього світу знає, що буде в майбутньому. Він не передбачає це як фізик, а просто знає!

Дивно також розуміти різницю між Ісусом і Мухаммедом. Біблія говорить: «На початку було Слово, і Слово було у Бога, і Слово було Бог» .4

Чому Ісус Христос називається Доброю Новиною, Словом Бога, вважається найближчою до Аллаха, а про Мухаммеда нічого подібного не сказано?

Сура 19. Маріам
Він сказав: «Я тільки посланник Господа твого, щоб дарувати тобі сина чистого».

Чому чистий, бездоганний син?

Хадіс сахих Аль-Бухарі, хадис 4.506, розказаний Абу Хураірой: «Пророк сказав:« Коли народжується будь-яка людина, сатана торкається до нього з обох сторін його тіла своїми двома пальцями, крім Ісуса, сина Марії, до якого сатана намагався доторкнутися, але йому не вдалося, і замість цього він доторкнувся до плаценти ».

Хадіс сахих Аль-Бухарі, хадис 4.641, розказаний Саїдом бін Аль-Мусайябом: «Абу Хураіра сказав:« Я чув, як говорив апостол Аллаха: «Немає жодного народженого серед нащадків Адама, до яких би не торкався сатана, крім Марії та її дитини. Через дотику сатани дитина голосно плаче, коли народжується ».

Так, чому ж Ісус був бездоганним і без гріха, в той час як до Мухаммеду доторкнувся сатана і він вів грішне життя? Багато разів в Корані згадується, що Мухаммед каявся в своїх гріхах. Кожен мусульманин, який читає Коран з розумінням, дуже добре це знає.

Також Біблія говорить про те, що Ісус Христос творив чудеса і робив багато іншого, що під силу тільки Богу. Чому Бог дозволив Ісусові зробити те, що міг робити тільки Бог - давати життя мертвим і зцілювати хворих?

Чому Мухаммед ніколи не робив цього, і навіть відмовлявся, незважаючи на те, що багато людей його часу просили чудес, В Корані записано тільки про одне чудо: він розділив місяць навпіл. Але яку користь це принесло людству?

Перед народженням Ісуса Христа були послані ангели, щоб сповістити про те, що Діва народить безгрішного сина. Мухаммед, найбільший ісламський пророк, не удостоївся цього. Чому нічого подібного не сказано про Мухаммеда?

Якщо Бог дійсно був здатний зробити так, щоб незаймана народила, то чому Йому може бути важко назвати Ісуса своїм Сином?

Коран говорить, що буде одкровення і милість для всього человечества5, що живе після Мухаммеда. Чому? Чому це зумовлено, наказано? Яка милість світу? Коран не відповідає на це питання. Мусульманам необхідно читати Інджія (Євангеліє), щоб дізнатися про Божу милість для людства.

У Інджілі (Євангелії) від Марка 10: 46-47 говориться: «Вартимій, син Тіма, сліпий сидів при дорозі й просив милостиню. Почувши, що то Ісус Назарянин, почав кликати та говорити: «Ісус, Син Давидів помилуй мене ».

Також в Новому Завіті сказано: «Зберігайте себе в любові Божій, очікуючи милости Господа нашого Ісуса Христа для вічного життя» .6

«Благословен Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, що великою Своєю милістю відродив нас воскресінням Ісуса Христа з мертвих до живої надії» .7

Господь Ісус Христос - це не та милість, яка була призначена тільки для людей того часу або тієї місцевості. Бог зробив Його милістю для ВСЬОГО ЛЮДСТВА, ЛЮДЕЙ, ЯКІ ЖИВУТЬ НАВІТЬ ПІСЛЯ МУХАММЕДА.

Ми знаємо з Біблії, що ми грішники і знаходимося далеко від Бога. Тільки через Ісуса Христа забезпечується нам примирення з Господом, бо Він, будучи безгрішний, став гріхом заради нас. Він взяв наші гріхи.

Ісус Христос поніс тягар наших гріхів, постраждавши за нас. У Інджілі (Євангелії) говориться: «І вона вродить Сина, ти ж даси Йому ім'я Ісус, бо Він спасе людей Своїх від їхніх гріхів» .8

Він говорив багатьом людям: «Прощаються тобі гріхи твої», показуючи, що він бажає, щоб вони були врятовані від гріхів. Він взяв їх гріхи на Себе.

Також в Новому Завіті написано: «Того, хто не знав гріха (Ісуса), Бог заради нас зробив гріхом, щоб зробити нас, в єднанні з Христом, Божественною праведністю» .9

Багато людей знайшли Божу милість в Господі Ісусі Христі і змінилися. Я один з них. Багато шукають чудес, влади, правди і інші істини не там, де їх можна знайти, і я чинив так само до тих пір, поки не пізнав, що тільки Ісус, єдиний, хто не тільки знає шлях до Бога, але сам і є цим шляхом. Ось слова Ісуса: «Я є шлях, і істина, і життя; ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене. І відтепер знаєте Його і бачили Його ».10

Мухаммед і мусульмани моляться багато разів в день і в своїх відданих молитвах просять про водійстві Божому, і дивно, що останній і найбільший ісламський пророк молився про це до смерті.11

Чи був Мухаммед на правильній дорозі? Іслам - правильний це шлях? Я підбадьорював всіх мусульман задати собі питання: приведе їх те, що вони роблять, в рай? Багато разів в Корані ми дізнаємося, що рай - це місце для тих, кого помилував Бог. Наприклад, сура 24. Світло (Ан-Нур) 14: «І якби не щедрість Аллаха до вас і не Його милість в найближчому і останньому світі, вас торкнулося б велике покарання».

Сура 9. Покаяння (Ат-Тауба) 111: «Воістину, Аллах купив у віруючих їхні душі і їх надбання за те, що їм - рай!»

Що ми розуміємо з цього?

Сура 5. Трапеза (Аль-Маіда) 35: «О ви, які увірували! Бійтеся Аллаха, шукайте наближення до Нього і старайтеся на шляху Його ».

Я молюся, щоб Бог послав духовну спрагу кожному з нас, щоб кожен день ми зверталися до Нього за нашою духовною їжею і порятунком! Я використовував багато віршів з Корану, щоб показати моїм мусульманським братам і сестрам, що нам необхідно робити.

Я не вірю, що рай - це місце, яке ми можемо купити завдяки нашим вчинкам. Туди можна потрапити тільки завдяки Божій милості і благодаті. Це так просто! Прийдіть до Нього зі смірённим серцем. Шукайте Його і знайдіть себе в Його руках!

Ми стаємо новим творінням у Христі. Це було написано дуже давно, але і сьогодні це залишається істиною. Той, хто створив нас, змінює наш розум і помисли. Він знає, як заповнити порожнечу в нашій душі і відновити наше духовне життя в Господі Ісусі Христі, який є єдиний шлях до Бога. Отже, брати і сестри, відкрийте ваші серця і розум, щоб прийняти Його дивовижну любов. Запросіть Господа Ісуса Христа в своє серце, і ви побачите, що станеться далі. Розпочнеться найбільша пригода у Всесвіті. В яких би труднощі я не був, Він завжди зі мною, втішає мене так, як ніхто інший. Він показав мені, що він вічно живий і дуже сильно мене любить. Я прославляю і дякую Богові за те, що Він послав Сина Свого Ісуса Христа померти за мене і за всіх нас, спорудивши незвичайний і славний міст, з'єднавши нас з Собою! Щоб зрозуміти, як почати взаємини з Ним, будь ласка, дивіться Пізнати Бога особисто .

1. Ісая 30:21
2. Ієремія 29: 11-13
3. Сура Корова (Аль-Бакара) 2: 106
4. (Інджія) Іоанна 1: 1
5. Сура Марйам 19:19
6. Юда 1:21
7. 1-Петра 1: 3
8. Інджія (Євангеліє) Матвія 1:21
9. 2-Коринтянам 5:21
10. Іоанна 14: 6
11. Сура Відкриваюча книгу (Аль-Фатіха) 1: 3

Навіщо я тут?
Звідки я з'явився?
Чи існує справжній Бог і якщо існує, то де Він?
Чому Він мовчить?
Com, в моїй голові промайнула думка: «А що якщо набрати питання -« Хто такий Ісус?
Один раз, коли я йшов в магазин, зрізуючи дорогу через безлюдний пустир, я розмірковував і питав у Бога: «Чи правильно я поступаю, і ким я повинен бути - християнином або мусульманином?
Я запитав свого друга мусульманина: «Якщо вони були прощені, чому Бог, будучи таким милостивим і милосердним, не дав би їм залишатися в раю?
Чи означає це, що Він їх не пробачив?
Якщо відповідно до Корану, Тора (П'ятикнижжя), Забур (Псалми) і Інджія (Євангеліє) - це Слово Боже, тоді як воно могло змінитися?
А якщо воно змінилося, як стверджують багато ісламських вчені, то, хто змінив Його і чому?