Божий план щастя

Ісус Христос страждав за нас 2:21

Ваші помилки можуть бути простими, такими як образити одного, або можуть бути набагато серйознішими гріхами. Бачення болю, яку ми заподіяли, почуття страждання від докорів сумління, ганьби і провини іноді можуть бути гнітючими і спустошує. Ми задаємося питанням, чи зможемо ми коли-небудь подолати свої помилки і відчути спокій прощення. Безумовно можемо, завдяки Спокуті Ісуса Христа і покаяння. Ми можемо визнавати свої гріхи перед Богом і просити про Його прощення. І Він обіцяв: «Я, Господь, не пам'ятаю їх більше" ( Вчення і Заповіти 58:42 ). Це діє, тому що Небесний Батько послав Свого Сина Ісуса Христа, щоб Він добровільно постраждав і заплатив за наші гріхи і печалі, особисто спокутуючи їх. Ми не можемо повністю зрозуміти, як Ісус постраждав за наші гріхи. Але ми знаємо, що в Гефсиманському саду вантаж наших гріхів завдавав Йому такі страждання, що кров сочилася з кожної Його пори (від Луки 22: 39-44). Пізніше, вже на хресті, Ісус з готовністю прийняв мученицьку і жорстоку смерть - один з найжахливіших видів смерті, відомих людині ( Алма 7:11 ).

Однак, муки Його розуму і духу перевершили болю, перенесені на хресті. Спаситель говорить нам: «... ось, Я ... зазнав все це за всіх людей, щоб їм не страждати ... так, як Я страждав» ( Вчення і Заповіти 19: 16-17 ).

На додаток до того, щоб просити вибачення у Бога, Він також хоче, щоб ми просили його у тих, кому ми заподіяли шкоду, дізналися, чи можемо ми відшкодувати збиток, і пообіцяли не повторювати ті самі помилки. Тоді ми зможемо йти вперед, відчуваючи любов Бога, а також неймовірні спокій і радість, які приходять з повним прощенням.

Щоб Його Спокута повністю діяло в вашому житті, вам необхідно:

  • проявляти віру в Нього;
  • каятися;
  • хреститися;
  • прийняти Духа Святого;
  • прийняти рішення слідувати Його вченням все своє життя.