Молитва про збереження вагітності, зачаття дитини і легких пологах.

  1. Правила для вагітних
  2. Безцінний дар материнства
  3. Молитва для майбутніх мам
  4. Молитва про зачаття дитини
  5. молитва вагітної
  6. Молитва для жінок, яким не вдається завагітніти
  7. Молитва про вагітність до Діви Марії
  8. Молитва Матрони про вагітність
  9. Молитва до Святої Анни
  10. Молитва про дарування дітей до Святої Анни
  11. підсумок

Жінка, яка збирається народити дитину, повинна бути готова до того, що бере на себе відповідальність за життя нової людини. Повинна усвідомлено підходити до турботи про своє моральне і фізичне здоров'я. Годувати його правильної фізичної і духовної їжею і молитися до Бога, щоб допоміг їй стати мудрішими і добрішими. Тому що тепер з її серцем б'ється ще одне і заради цього варто жити.

Зміст статті

Правила для вагітних

Духовна грунт жінки, яка хоче дитину, або жінки, яка чекає дитину, вимагає особливого раціону. Намагайтеся уникати скандалів або сімейних сміття. Заспокоїте себе і зберіться з думками. Будьте завжди готові до того, що життя вам підготує, і не впадайте в паніку. Адже з Вами Бог.

Молитва в цьому випадку допоможе встановити і постійно підтримувати духовний зв'язок з Господом, допоможе знайти в собі сили і мудрість, відпустити гнів і марнославство, очистити тіло і душу.

Під час вагітності важливо підтримувати постійний зв'язок з Богом. Тому що в цей життєвий період жінки, як ніколи раніше, чутливі до можливих проблем і побутової рутини. Не забувайте, якщо ви майбутня мама і хочете народити здорову дитину, відпустіть все зло, що накопичилося у вашому серці. Зберіться з думками і змиріться з тим, що тепер на вас лежить відповідальність за ще одну людину. Тому перед пологами обов'язково знайдіть час для молитви.

Безцінний дар материнства

Бути матір'ю не просто. Це дуже важливе рішення в житті кожної жінки. Воно повинно бути усвідомлене до кінця і добровільне. Однак, погодимося, що, напевно, в світі немає нічого більш чистого і доброго, ніж материнська любов. Тому дивитися на жінку, яка готуватися народити дитину, завжди одне задоволення. Вона беззахисна і, в той же час, така сильна, адже носить під серцем ще одне серце, яке б'ється повільно і тихо. Але воно живе і скоро весь світ знатиме про це. Воістину, дар материнства безцінний. І дякувати Богу, що він допомагає нам виносити і народити здорових малюків.

Молитва для майбутніх мам

Молитва для вагітних має захисну силу при пологах і під час вагітності. Священики радять вагітним жінкам просту щоденну молитву про збереження вагітності, яку потрібно промовляти з ранку і перед сном. Молитва про збереження вагітності допоможе виносити здорову і сильного дитини. Можна молитися такими словами: «Дякую Тобі, Господи, за чудо, яке ти зробив. Ношу твій дар під серцем і сподіваюся, що ти допоможеш мені народити здорового сина або дочку. Твоєму Серцю я довіряю моєї дитини і себе саму. Спасибі тобі, Господи. Амінь ».

Молитви для вагітних жінок можна розділити на такі групи:

  • Молитва про зачаття дитини;
  • Молитва вагітної жінки;
  • Молитва при пологах / молитва за успішні пологи і здорову дитину.

Молитва про зачаття дитини

Проговорюється перед тим, коли молода сім'я планує завести дітей. Молитву може вимовляти як чоловік, так і дружина. Головне - це робити щиро і з вірою в допомогу божу. Молитва про зачаття дитини може бути адресована як Господу Богу, так і Богородиці Матері. Звернемо увагу на те, що священики постійно говорять своїм парафіянам. Головне - віра в молитву і не важливо, якими словами ви просите. Можна звертатися завжди своїми словами або ж церковною молитвою. Перед молитвою варто очистити думки від злого і налаштуватися думати тільки про свою майбутню дитину. Молитва про народження дитини повинна бути світлою і чистою і приносити радість вам.

молитва вагітної

«Під час зачаття дитини і під час вагітності зверталася і звертаюся до тебе, моя Богородице, щоб ти стала моєю заступницею на небесах і на землі. Допомогла мені при пологах і після пологів. Хочу, щоб ти стала моєю подругою і не покидала мене, коли настануть важче часи і потрібен буде твій мудру пораду. Богородиця, я знаю, що ти помічниця всіх жінок на землі і що ти просиш свого небесного батька за кожну з нас. Прихиляється свою голову до твоєї іконі, віддаю тобі честь і не перестаю дивуватися твоїй силі, мудрості і терпіння ».

Молитва для вагітних завжди допомагає уникнути можливих труднощів і зберегти фізичне і моральне здоров'я жінки в положенні.

Молитва при пологах або молитва за успішні пологи і здорову дитину: «Богородиця, помічниця жінок і захисниця матерів. Хто, як не ти, знає про всю болю, що чекає жінку при пологах. Тому прошу тебе, щоб ти була завжди поруч. Перед пологами і під час пологів, щоб своїм небесним омофором покрила мати, дружину, жінку, що молитися від щирого серця, серця і просить твого благословення і допомоги. Чи не дай їй такий важкий момент життя. Дай їй силу, щоб бути здоровою, а дитині дай силу, щоб вчасно з'явитися на світло і увібрати в себе силу розуму і любові ».

При пологах багато жінок дуже переживають. Тому можна молитися перед пологами зі своїм чоловіком. Спільна молитва допоможе жінці відчувати себе спокійно і впевнено, налаштуватися на думки про те, що вона народить здорову і сильного дитини.

Молитва для жінок, яким не вдається завагітніти

На сьогодні багатьом жінкам важко завагітніти. Таке трапляється в зв'язку з багатьма причинами. У деяких випадках навіть медицина безсила. Залишається лише вірити в диво. І як показує життєва практика, чудо іноді здійснюється. Шляхи Господа несповідимі! Тому моліться і ще раз моліться.

Молитва, щоб завагітніти, адресована в багатьох випадках Діві Марії або Матрони, так як саме вони покровительки жінок і допомагають їм в пристрої особистому житті. Ми вибрали дві молитви, які прості і легко запам'ятовуються.

Молитва про вагітність до Діви Марії

«Діва Марія, Пресвята Матір Божа, помічниця всіх жінок і дітей. Звертаюся до тебе з благанням, що серце моє турбує і душу гризе. Я знаю, що грішна і каюсь в своїх багатьох гріхах. Але допомоги прошу і сподіваюся тільки на тебе, Богородиця. Дай мені сина або дочку. Богородице, дозволь материнство осягнути сповна, безпліддя в радість звернути. Нехай свій паросток почнуть все ті, і ми в тому числі, хто хоче дітей мати ».

Молитва про вагітність допоможе знайти надію і спокій.

Молитва Матрони про вагітність

«О, блаженна мати Матрона, що душею стоїш на небесах перед престолом, а тілом на землі перебуваєш і жінкам допомагаєш. Подивися на жінку, яка хоче народити здорового сина або дочку і знайти щастя називатися матір'ю. Дай їй сили і можливість носити під серцем плід любові. Помічниця матір Матрона, будь зі мною під час зле і добре. Матрона, ти була однією з тих жінок, що воно на землі зерно любові сіяла і господні слово людям несла. Допомагала дітям і матерям, що злягли від недуги і слабкості. Так будь і до мене ти добра і великодушна. Направ мене і дай мудрості, щоб стати гідною жінкою, яка здорове дитя носить, і милості Господа просить ».

Звернемо увагу! Якщо безпліддя є результатом хвороби, просите, щоб Ісус Христос зцілив вас: «Отче, я прошу Тебе в ім'я Сина Твого, зціли мене від усякої хвороби, зміцни мою утробу і дай мені дитину. Дякую Тобі, нехай Твоє ім'я буде прославлене навіки в моєму житті, в ім'я Ісуса Христа ».

Молитва до Святої Анни

Крім Діви Марії та Матрони жінкам, які хочуть дітей, допомагає Свята Анна. Про її силу розповідають багато священиків, які стикалися з випадками, коли жінки, після молитов до Святої Анни, вагітніли. Звернемо увагу, що є навіть цілюще озеро Святої Анни. Після купелі в озері Святої Анни багатьом жінкам вдається зачати і народити здорову дитину. Але перед тим, як зібратися на озеро Святої Анни, давайте молитися до неї. Вона обов'язково допоможе.

Молитва про дарування дітей до Святої Анни

«Свята Анна, ти вірила в Господа і він тобі допоміг. Подарував тобі здорове дитя, яке щастя і радість тобі принесло. Свята Анна, тобі відомо, що жіноча утроба щаслива тільки тоді, коли призводить на світ дитя. Допоможи мені виконати таку важливу місію. При пологах тобі було важко, але ти молилася і вірила в кохання Бога. І він гідно тебе винагородив. Я прошу тебе, щоб ти допомогла і мені знайти материнське щастя. Помічниця і наставниця Анна Свята, почуй мене грішну і не залиш одну ».

Перед молитвою до Святої Анни сходіть до церкви і поставте їй свічку. Моліться молитвою Святої Анни, молитвою слави і подяки, робіть це по вірі, як ніби-то у Вас вже є дитина.

підсумок

Щастя материнства - це диво, яке Бог дає жінці. Слухати серцебиття малюка, якого носиш під серцем, чіпати його маленькі ручки, коли він народитися, годувати його, цілувати носик. Хіба є більше щастя! Тому, коли Бог дає вам дитини, цінуєте кожну мить свого блаженства. Носіть віру в Христа в душі і виховати віруючого і гідного сина або дочку собі і Господу Богу.

Нагадаємо, що дуже важливо, щоб ваш чоловік молився за вас до Бога, як це сказано в Біблії: «Моліться, просіть у Бога здорову дитину, і він обов'язково почує вас свого часу і виконає Ваше прохання». З молитвою в серці завжди живеться легше. Тому тримайтеся серцем і душею за Господа і не переставайте молитися і вірити в диво.