Молитва на любов чоловіка до дружини

  1. Святі покровителі сімейного вогнища Петро і Февронія
  2. Молитва про кохання святому благовірному князю Петру і княгині Февронії, Муромським чудотворців
  3. Святі мученики Адріан і Наталія - ​​покровителі подружньої вірності
  4. Молитва до святих мучеників Адріана і Наталії про любов у шлюбі
  5. Пресвята Богородиця - заступниця скривджених невірністю дружин
  6. Молитва до Пресвятої Богородиці перед іконою «Нев'янучий Колір»
  7. Молитва Всевишньому на зміцнення любові між подружжям в сім'ї
  8. Псалми на зміцнення любові подружжя

Всякі різні негаразди підстерігають сімейні пари. Згодом почуття любові остигає, розчиняючись в побутових проблемах. У одних воно трансформується в звичку і прихильність, у інших назовні піднімаються проблеми гіршого характеру, що не дають спокійного життя. Але Господь наш всевидюще і всемогутній - вчасно виправлена ​​проблема заросте без сліду, міцно скріпивши союз двох сердець своєю благодаттю.

Такий панацеєю обов'язково стане молитва на любов чоловіка, головне - вчасно закликати на допомогу собі ту силу, що створила все суще, і для якої немає нічого неможливого. Ця молитва відродить втрачені почуття, змусивши новими фарбами прикрасити ваші сірі будні. І звичайно ж, без сумніву, важливо - молитва, на відміну від практики чаклунський, що не ламає і не примушує до чогось чоловіка, вона змушує повернути справжні почуття в його серці.

Природно, що на відміну від змов магічного спрямування із залученням демонічних сил, результат не такий швидкий, але він того вартий. Почуття чоловіки будуть справжніми, без психологічного надлому. І ніколи молитва на чоловікову любов не зробить його запійним алкоголіком або божевільним, як робить зазвичай демон, покликаний змовою. Адже метою Господа завжди є любов, а у демонів одна мета - заволодіти вашою душею через прилучення до гріха.

Святі покровителі сімейного вогнища Петро і Февронія

На Русі особливо шановані заступники закоханих і подружніх пар, святі благовірні Петро і Февронія. Історія їхнього кохання стала чудовим прикладом того, як справжні почуття можуть перемагати На Русі особливо шановані заступники закоханих і подружніх пар, святі благовірні Петро і Февронія і ставати на рівень чудес. Сила любові одного зможе зруйнувати будь-які негаразди і повернути любов іншого в свою обитель. Про що і оповідає історія Февронії, яка зачарувала Петра так, що їх душі не змогли розлучитися і після смерті, давши нам приклад для наслідування.

Вони є намісниками Бога над земним життям людської, які відають і допомагають в складнощах сімейного життя і опікуються Богом з'єднані серця подружжя. Молитви їм здатні створити неймовірне, щоб любов чоловіка завжди міцніла і була справжнім сильним почуттям.

Якщо ви відчуваєте, що любов вашого чоловіка перестала бути настільки сильною, як була на початку ваших відносин, приділіть час і помоліться святим Петру і Февронії, але обов'язково ваші прохання повинні супроводжуватися молитвами во славу Господа. Щоб Сили Небесні бачили в своїх запитах щиру віру в Христа, ваші молитви не повинні викликати сумнів.

В іконній лавці купите образ з ликами Петра і Февронії. Потім визначте місце іконі поряд з подружнім ложем, щоб вони силою своєї могли висвітлювати ваші відносини. Щоранку, поки чоловік спить, читайте молитву святим покровителям над вашою ліжком. Ця ж обов'язково читається молитва на сон грядущий до ночі.

Молитва про кохання святому благовірному князю Петру і княгині Февронії, Муромським чудотворців

Не забувайте, щоб ваш голос був почутий, необхідно запалювати свічку під час читання молитви - вона, як маячок, привертає милість святих покровителів. Тоді вони швидше відгукнуться на ваш заклик і допоможуть повернути ваші почуття в той стан, коли в родині оселяється щастя.

Святі мученики Адріан і Наталія - ​​покровителі подружньої вірності

Яко життя свою до страшної Яко життя свою до страшної   кончини пройшли вони разом, так і з Небес нас опікають милістю своєю святі мученики Адріан і Наталія кончини пройшли вони разом, так і з Небес нас опікають милістю своєю святі мученики Адріан і Наталія. Прославившись своєю стійкістю і вірою, зазнавши муки на славу Бога Єдиного, вона стали одним із світочів, на кого рівнятися треба і хто дає нам заступництво і надійний в любові двох подружжя. Особливо милостивими святі мученики стають на боці скривдженого невірністю чоловіка.

Якщо в вашу сім'ю увірвалася біда, і хтось із подружжя став на шлях гріхопадіння, то ублагаєте святих мучеників Адріана і Наталії дати вам свою милість і заступництво, напоумити оступився і повернути його в сімейне лоно. Зміцніть прохання до них своєю ревною молитвою в храмі, і ваш чоловік повернеться, привела до тями і зрозумівши свої помилки.

Молитва до святих мучеників Адріана і Наталії про любов у шлюбі

Щоб усунути негативну атмосферу в домі, наступну за суперечкою подружжя, поставте опікати ваше житло святі лики мучеників Адріана і Наталії - купите ікону з ними. Помічено, що благотворно вплине на успіх молитви, якщо фотографію невірного чоловіка покласти біля ікони святих мучеників, щоб вони своєю силою могли впливати на думи людини і виясняти його до повернення в сім'ю.

Пресвята Богородиця - заступниця скривджених невірністю дружин

У разі, коли біда розмальовки досягла великих розмірів і сімейне вогнище ледь жевріє, то попросіть Богородицю повернути вам любов чоловіка і зміцнити ваші сімейні відносини. Звичайно, для цього потрібно дуже постаратися і пройти всі випробування, залучаючи на свою сторону Силу Небесну і Богородицю в заступниці.

По-перше, потрібно обов'язково про По-перше, потрібно обов'язково про   чиститься духовно, пройшовши семиденний пост, сповідалися у всіх гріхах вільних і невільних чиститься духовно, пройшовши семиденний пост, сповідалися у всіх гріхах вільних і невільних. Таїнство причастя буде тією відправною точкою, що дозволить вам почати ритуал, здатний повернути любов чоловіка.

Потім слід в іконній лавці купити образ Богородиці, званий «Нев'янучий цвіт». Ця ікона шанується, як найбільш сильна, здатна розв'язати сімейні проблеми і розбіжності. Далі приготуйтеся до сорокаденний молитві, бо, тільки пройшовши подвиг смирення і схиляння до Сили Небесної, можна повернути те, що вважаєте для себе важливим, - любов чоловіка.

Наступні сорок днів щоранку і на ніч відправляйте молитви Богу нашому Ісусу Христу і Приснодіві Марії.

  • Спочатку обов'язково запалюється лампадка перед образом Богородиці «Нев'янучий цвіт».
  • Потім читають триразово канонічну молитву християнської віри.
  • Молитву до Богородиці читають не менше семи разів!
  • Ранкова молитва читається виключно натщесерце, допустимо лише невелика кількість свяченої води.
  • Увечері обов'язково читають псалми, покликані напоумити оступився чоловіка, повернути його любов і зцілити сім'ю від сварки.

Молитва до Пресвятої Богородиці перед іконою «Нев'янучий Колір»

Тропар, глас 5

величання

Важливо! Господь бачить вашу проблему, бо всевидюще, але вблагати його про допомогу можна, лише довівши всім серцем свою вірність до нього. Не ставтеся формально до обряду і виконання молитов, відчуйте душею ті слова, що будуть злітати з ваших вуст.

Молитва Всевишньому на зміцнення любові між подружжям в сім'ї

Щоб зміцнити любов або відродити втрачені почуття, перш за все, впускають в свої серця Бога. Виключно віддавшись його мудрим повчанням, можна повернути любов подружжя, відвернути приваблення гріхом на стороні. Будь-яка молитва має свою особливу силу, але молитви, спрямовані до Всевишнього, володіють такою нищівною силою, що жоден демон спокуси не встоїть проти неї.

Молитва Господу Богу про кохання в сім'ї

Читайте молитву перед святими образами, обов'язково осяваючи її світлом свічки або лампадки. Вкладайте в кожне слово свою щиру віру. Пам'ятайте, що верховенство Бога повинно бути усвідомлено і безроздільно володіти вашим серцем. Тільки сильна віра здатна вершити чудеса.

Псалми на зміцнення любові подружжя

Псалми завжди вважаються панацеєю від будь-якого лиха, бо пісні Давида є частиною Книги всіх книг. У них укладена величезна сила, здатна не тільки здолати демона, але і повернути мир і надію кожному християнинові.

  • Псалом 10 - читають, коли супру ги знаходяться в сварці, щоб посилити їх любов, пом'якшити серця і внести в їхнє подружнє життя мир і благодать, освячену милістю Божою.
  • Псалом 43 - дає дружині повчання мудрості, а недбайливого чоловіка, викритого в гріху перелюбу, картає і змушує засоромитися вчинків своїх.
  • Псалом 116 - приносить милість свою і благодать в ті сім'ї, де шанують Господа належним чином. За ретельності християн в молитві Господь дарує зміцнення сім'ї та воцаріння любові між подружжям.
  • Псалом 126 - примиряє подружжя в сварках. Картає обох до вшанування та поваги в сім'ї. Прибирає печаль з їх взаємовідносин, додаючи радості і любові.
  • Псалом 139 - читають в тому випадку, коли чоловік став нестриманим у гніві, щоб втихомирити сімейного тирана, що піднімає руку над головою дружини своєї, відмовляючи їй в належному повазі.

Наука сімейних відносин вимагає серйозної віддачі. Тільки навчившись керувати власними емоціями, ми зможемо сподіватися на отримання добра від свого чоловіка. Тільки будучи доброю і поважної господинею, жінка зможе розраховувати на аналогічне поведінку свого чоловіка. Любов - то почуття, яке можна отримати, лише сповна віддавши його своєму партнерові. Господь, як наш Небесний Покровитель, завжди готовий нам бути допомогою та опорою в цьому - варто тільки впустити його в будинок наш і свої серця, щиро віддавши йому наші молитви і сподівання.