Молитва щоб повернути коханого

Перш ніж продовжити читання радимо подивитися наступне відео:

Молитва щоб повернути коханого

Коли від нас іде кохана людина, ми готові на все, щоб його повернути. Звичайно, першими в хід йдуть розмови, але дуже часто вони не допомагають. Потім ми здійснюємо якісь вчинки, навіть йдемо до чаклунів, і знову нічого не змінюється. Саме в цей момент нам залишається сподіватися тільки на молитви, щоб повернути коханого.

Все по-різному ставляться до подібних речей, а хтось і зовсім не вірить. Але тут головне - віра навіть не в молитву, а в себе. Головне - сильно захотіти, і не просто молитися, а й діяти. Ось кількох молитов, щоб повернути коханого. Всі вони зможуть допомогти вам тільки тоді, коли ви зумієте в них повірити.

1) «Господь мій Бог, Захист ти моя, на тебе я надіюсь, Матір Божа Пресвята Богородиця і святі Угодники. Підношу свою молитву до Вас, прошу допомоги у Вас у важку хвилину, в поверненні мого улюбленого раба Божого (ім'я коханого). Почуйте ви молитву мою Прегрешний, не залишайте прохання мою гірку без уваги раби Божої (Ваше ім'я). Господи, Матір Божа і святі угодники, прошу повернути коханого (Ім'я коханого), серце його повернути до мене. Амінь (3 рази) ».

2) «О, великі чудотворці, угодники, святі Божі, князь Петро і княгиня Февронія! Я до вас звертаюся, вам з надією гірким молюся. Донесіть про мене, грішного, молитви до самого Господа Бога. І запитайте у благості Його: віру, та праву, надію, та благу, любов нелицемірну! Допоможіть нагадую серцеві своєму з коханим, рабом Божим (Ім'я), бути разом. Амінь! (3 рази) ».

3) «Господа великого прошу дати почуттям і думкам моїм об'єднатися з хмарою небесним для того, щоб мої прагнення прийняло воно, і моє серце шлях йому вкаже на зустріч з тим, по кому страждаю. Я почуттями і словами своїми силою Господа закликаю пролитися дощу з хмари на улюбленого мого (Ім'я) так, щоб вода ця, доторкнулася до нього і дала йому бажання і дорогу, бажання зустрітися зі мною і дорогу, що веде до мене. Нехай хмара небесне знайде шлях, силою Господа великого ведене, туди, де (Ім'я) зараз є, і краплі вологи небесної його серце пожвавлять, а душа його почує поклик душі моєї. Знаю я, що Господь почув мою молитву і дякую Йому за допомогу. Амінь ».

4) Потрібно запалити свічку, потім взяти в одну руку склянку з водою, а в іншу - зображення улюбленого. Необхідно дуже сильно побажати зміни його ставлення до себе і сказати, тримаючи зображення над водою:

«Чисту Небесну силу прошу вплив чудове воді надати, і прошу Господа здійснити прохання мою, бо не користь мене веде, а Любов, бо немає моєму серцю спокою без нього, чиє зображення в руці моїй знаходиться, без (Ім'я) і прийме вода моє прохання і розтопить серця лід (Ім'я) і Світлом Господа пожвавить його душу, його сприйняття і поклик серця мого запалить вогонь у відповідь і радість ніжності знайде він, коли вода стикнеться з його тілом, бо любов знайде він чисту. Амінь ».

Постарайтеся, щоб людина випила цю воду, або окропити його.

Пам'ятайте, що для того, щоб молитви вам допомогли, потрібно вірити всією душею в те, чого просите, і бажати всім серцем те, що вам так необхідно. Супроводжуйте свої прохання діями, і тоді результат не змусить себе чекати. І Ви будете щасливі зі своїм улюбленим зовсім скоро!

Якщо ж молитва, щоб повернути коханого, не допомагає, засмучуватися не варто. Можливо, пройшло ще мало часу, а можливо це просто не ваша доля. Тоді варто просто відпустити його і звільнити своє серце, після цього ви зможете впустити туди нову любов.

Дуже рекомендую прочитати наступну кнігу.Много позитивних відгуків.
Дуже рекомендую прочитати наступну кнігу