Молитви для вагітних про виношування і молитви про вагітність

  1. Чи здатні молитви зберегти вагітність?
  2. Святі, протегуючі вагітності і материнства
  3. Молитви про вагітність і материнство
  4. Шановані при вагітності і материнстві ікони
  5. Молитва вагітної жінки про благополучне вирішення
  6. Молитва про збереження вагітності до Господа Ісуса Христа

Виношування дитини - важливий і хвилюючий період у житті кожної жінки. В цей час майбутня мати відчуває милостиве стан. Однак бувають випадки, коли з різних причин життя плоду в її утробі загрожує небезпека. Жінка в спробах збереження вагітності звертається до вищих сил, а якщо лікарі не в змозі допомогти в боротьбі за життя дитини, то молитва під час вагітності стає єдиною надією на виношування бажаного дитя. Нерідкі випадки, коли ревно просять жінки вимолювали у Святих дитини після марних спроб завагітніти і зцілення хворого немовляти.

Чи здатні молитви зберегти вагітність?

Відомо, що молитви здатні творити чудеса. Головне при зверненні до Всевишнього - вірити щиро і беззавітно в те, що милосердний Бог не залишить прохання без відповіді.
Майбутня породілля буде почута і її дитині дарується життя. Важливо не впадати у відчай, а повторювати молитовні слова якомога частіше, кожного разу неодмінно завдяки Всевишньому за послані блага.

Підтвердженням незвичайної сили молитви є численні історії чудесного зцілення немовлят, настання довгоочікуваного детоношенія або збереження життя плода в утробі матері.

Святі, протегуючі вагітності і материнства

Одними з найсильніших є звернення до вищих сил жінок в положенні. Не кожна з них, стикаючись з бідою, знає, до якого з Святих найкраще направити свої прохання.

Прохання про настання вагітності, легкому виношування і успішному розв'язанні від неї, про зцілення немовляти звертають таким Святим покровителям, як:

  • Ісус Христос;
  • Микола Чудотворець;
  • Матрона Московська;
  • Симеон мироточиві;
  • Пресвята Богородиця;
  • Параскеви П'ятниці;
  • Діва Марія.

Просити потрібно всією душею з ретельністю і зусиллям, і тоді все молитви віддадуть.

Молитви про вагітність і материнство

Існують молитовні слова, пов'язані з детоношеніем і материнством. До них відносяться:

  • прохання про збереження вагітності;
  • звернення при загрозі передчасного народження;
  • молитва за вагітну дочку;
  • прохання про благополучному перебігу детоношенія;
  • прохання про дарування здоров'я хворому дитині.

Молячись перед іконою, майбутня породілля знаходить спокій і душевні сили. Це важливо, якщо її детоношеніе протікає складно або новонароджений не здоровий.

Шановані при вагітності і материнстві ікони

В церкви молитовні слова при вагітності, на вагітність, про здоров'я немовляти вимовляються перед іконою. Так жінка звертається до Святих покровителів, припадаючи устами до їх лику.

Особливо шануються у вагітних, матерів та спраглих стати ними наступні образи:

  • Феодоровская ікона Божої Матері. Зображена на ній Свята посилає молиться при надії здорове чадо.
  • Лик Божої Матері «Помічниця в пологах». Несе благодать майбутньої породіллі, перед нею мати сподівається на те, щоб її дочка благополучно розродилася. Нерідко у ліжку вагітних коштує цей чудотворний образ.
  • Православна ікона «Іоаким і Анна». Молитва про вагітність, сказана перед нею, здатна творити чудеса і дарувати довгоочікуване дитя.
  • Божественне зображення Божої Матері «Споручниця грішних». Його присутність почесно для будь-якого молитовного будинку. Ревні звернення матері будуть почуті, її дитина зцілиться від важкого недугу.
  • Святий лик Богородиці «Пом'якшення злих сердець». Молитва для вагітних, прочитана біля цієї ікони, має особливу сакральну силу. Жінку в положенні, почитати зображення Святої покровительки на іконі, покине занепокоєння за розвиток плода в її утробі і за дозвіл від вагітності. Лик Богородиці в будинку обіцяє подружжю щастя. Якщо її зображення повісити при вході в житло, то захист сімейного вогнища від негараздів буде сильніше.

Напередодні розродження породілля відчуває сильний сум'яття. У цей період вона особливий сенс вкладає в обігу до Святих покровителів, перегортаючи молитвослов в пошуках потрібних і точних молитовних текстів, здатних допомогти народженню здорового малюка. Чудодійною силою володіють образу Божої Матері «У пологах помічниця» і «Цілителька». До ликів, зображеним на них, можна звертатися своїми словами, віруючи і сподіваючись, і тоді Божа Матір пошле легкі пологи і здорове новонароджене дитя.

Беззавітна віра в допомогу Вищих сил здатна творити чудеса. Свято все, що пов'язано з дітонародженням. Вимолювали чи мати легке розродження для своєї дочки або здоров'я хворому новонародженому, молилася чи породілля напередодні пологів про їх полегшення - жодне звернення до Всевишнього не залишиться без відповіді, якщо вірити всією душею і ревно молитися. Після звернення до Господа Бога обов'язково потрібно дякувати йому за всі блага, що він посилає.

Після звернення до Господа Бога обов'язково потрібно дякувати йому за всі блага, що він посилає

Молитва вагітної жінки про благополучне вирішення

О, Преславна Мати Божа, помилуй мене, рабу Твою, прийди до мене на допомогу під час моїх хвороб і небезпек, з якими народжують чад всі бідні дочки Єви.

Згадай, про Благословенна між жонами, з якою радістю і любов'ю Ти йшла поспішно в горнюю країну відвідати сродніцу Твою Єлисавету під час ея вагітності і яке чудове дію справило благодатне відвідування Твоє і в матері, і в дитинку.

І по невичерпного благосердя Твоєму даруй і мені, приниженні Своїй невільниці, разрешітіся від тягаря благополучно; даруй мені цю благодать, щоб дитя, покоїться тепер під моїм серцем, прийшовши до тями, з радісним Взиграніе, подібно святому немовляті Іоанну, поклонялось Божественному Господу Спасителю, Який з любові до нас, грішних, що не зогидив і Сам стати немовлям.

Неізглагоданная радість, що сповнилося невинно Твоє серце при погляді на новонародженого Твого Сина і Господа, та потішить скорботу, майбутню мені серед хвороб народження.

Життя світу, мій Спаситель, народжений Тобою, нехай спасе мене від смерти, що присікає життя багатьох матерів на годину дозволу, і так прічтет плід лона мого до числа вибраних Божих.
Почуй, Пресвята Царице Небесна, смиренну молитву мою і зглянься на мене, бідну грішницю, оком Твоєї благодаті; через мене не матимуть мого уповання на Твоє велике милосердя й осіни мене. Помічниця християн, Ісцелітельніца хвороб, так сподоблюся і я випробувати на собі, що Ти - Матір милосердя, і так прославляю завжди Твою благодать, що не отвергшая ніколи молитви бідних і рятує всіх закликають Тебе під час скорботи і хвороб. Амінь.


Відео на тему: Молитва під час вагітності

Молитва про збереження вагітності до Господа Ісуса Христа

Всемогутній Боже, Творець всього видимого і невидимого! До Тебе, коханому Отця, вдаємося ми, обдаровані розумом створення, тому що Ти по особливому раді створив рід наш, з невимовною мудрістю створивши наше тіло із землі і вдихнувши в нього душу від Свого Духа, щоб ми були Твоїм подобою.

І хоча в Твоїй волі було створити нас відразу, як і ангелів, тільки б Ти схотів, але Твоєї премудрости завгодно було, щоб через чоловіка і дружину, в Тобою установленому порядку шлюбу, множився рід людський; Ти захотів благословити людей, щоб вони росли і множилися і наповнювали не лише землю, а й ангельські сонми.

О Боже і Отче! Хай буде навіки славімо і прославляйте Господнє ім'я Твоє за все, що Ти для нас зробив! Дякую Тобі також за Твоє милосердя, що не тільки я, з волі Твоєї, від Твого дивовижного творіння сталася і поповнюю число вибраних, але що Ти удостоїв мене благословити в шлюбі і послав мені плід черева.

Це Твій дар, Твоя Божественна милість, о Господи і Отче духу і тіла! Тому звертаюся до Тебе одного і молю Тебе зі смиренним серцем про милість і допомоги, щоб те, що Ти твориш в мені Своєю силою, було збережено і приведено до благополучного народження. Бо я знаю, о Боже, що не в силах і не у владі людської обирати свій шлях; ми занадто слабкі і схильні до падіння, щоб оминути всіх тих мереж, які розставляє нам по Твоєму бажанню злий дух, і уникнути тих злополучіі, в які вкидає нас наша легковажність.

Твоя ж мудрість безмежна. Кого Ти побажаєш. Ти непошкоджене через ангела Твого збережеш від усякої напасті. Тому і я, милосердний Отче, передаю себе в жалобі своїй в Твої руки і молю, щоб Ти подивився на мене оком милосердя і зберіг від усякого страждання.

Пішли мені і милому моєму чоловікові ані відраду, о Боже, Владико всякої радості! Щоб ми, побачивши Твого благословення, від усього серця поклонялися Тобі і служили радісним духом. Я не хочу бути вилученою з того, що наклав Ти на весь рід наш, звелівши у хворобах народити чада.

Але смиренно прошу Тебе, щоб Ти допоміг мені перенести страждання і послав благополучний результат. І якщо Ти почуєш цю молитву нашу і пошлеш нам здорове і гарне дитя, то клянемося привести його знову до Тебе і присвятити Тобі, щоб Ти перебув для нас і насіння нашого милосердним Богом і Отцем, як ми клянемося завжди бути Тобі вірними слугами разом з нашим дитиною.

Почуй, милосердний Боже, молитву раби Твоєї, виконай благання серця нашого, заради Ісуса Христа, нашого Спасителя, Який заради нас втілився, нині ж перебуває з Тобою і Святим Духом і править в вічності. Амінь.

Беззавітна віра в допомогу Вищих сил здатна творити чудеса. Свято все, що пов'язано з дітонародженням. Вимолювали чи мати легке розродження для своєї дочки або здоров'я хворому новонародженому, молилася чи породілля напередодні пологів про їх полегшення - жодне звернення до Всевишнього не залишиться без відповіді, якщо вірити всією душею і ревно молитися. Після звернення до Господа Бога обов'язково потрібно дякувати йому за всі блага, що він посилає.

Чи здатні молитви зберегти вагітність?
Чи здатні молитви зберегти вагітність?