Молитви про відновлення або створення сім'ї

  1. Молитва Петру і Февронії
  2. Молитва Апостолу Симону зілот
  3. Молитва на виконання бажань

Молитва - це найдавніший спосіб впливу на долю. Вимолювань у Вищих Сил кращої долі і допомоги в просвітління розуму, підказки вірного шляху для вирішення проблеми, що склалася! Звертаючись до Всевишнього зі своїм проханням і молитвою ви завжди знайдете підказку і невидима рука поведе вас тим шляхом, який буде правильним на той момент! Головне ваша віра і щирість спонукань!

Однією з найсильніших молитов про проханні в любові, є Молитва Петру і Февронії. Земне життя Петра і Февронії, зарахованих пізніше до образів святих, стала символом любові і вірності. І через кілька століть їх сімейні відносини не залишили байдужими і наших сучасників! В їх честь, в День Петра і Февронії (8 липня) відзначається День Сім'ї, Любові і Вірності!

Молитва Петру і Февронії

«О, великі угодники і чудотворці Божі, святі князь Петро і княгиня Февронія! До вас вдаюся і вам зі сподіванням молюся міцним. Вознесіть про мене, грішного, до Господа Бога молитви. І запитайте у благості Його: віру праву, надію благу, любов нелицемірну! Допоможіть мені з коханим моїм, рабом Божим (називаєте ім'я чоловіка), разом бути. Амінь! »

Добре читати молитву Апостолу Симону зілот, або ж напишіть її своєю рукою і нехай завжди вона при вас буде. За переказами, коли Симон одружився у нього на весіллі були Ісус Христос зі Своєю Матінкою!

Молитва Апостолу Симону зілот

«Святий славний і всехвальний апостоле Христів Сімоне, сподобився прияти у свій дім! В Кані Галилейській Господа нашого Ісуса Христа і Його Пречисту Матір, Владичицю нашу Богородицю, і очевидцем бити преславного чудеса Христові, на Брац твоєму явленнаго, перетворення води на вино! Молимо тебе з вірою і любов'ю: благай Христа Господа претворіті душі наша з грехолюбівих в боголюбівия; збережи і збережи нас молитвами твоїми від спокус диявольських і падінь гріховних, і випроси нам понад допомогу під час зневіри і безпорадний нашого; та не преткнемся об камінь спокуси, але неухильно простуємо рятівним шляхом заповідей Христових, доки досягнемо оних блаженних обителей райських, ідеже ти нині водворяешіся і веселіш. Їй, апостола Спасів! Чи не посоромив нас, крепце на тя уповають, але буди вам помічник і покровитель у всьому житії нашому і допоможи нам побожно-Божому житіє це тимчасове скінчити, благу і мирну християнську кончину получити і доброго відповіді сподобитися на страшнім Суді Христове; да ізбежавше поневірянь повітряних і влади лютаго миродержца, успадкуємо Царство Небесне і прославим величне ім'я Отця і Сина і Святого Духа, на віки віків. Амінь. »

Можна і своїми словами попросити з щирістю і з глибини душі стоячи біля ікон то, чого хочете досягти в ваших стосунках! У церкві добре помолитися біля ікони Пресвятої Богородиці та у ікони Віри, Надії, Любові та матері їх Софії! Поїдьте, якщо у вас є можливість поїздити по святих місцях або ж, якщо в вашу місцевість привозять мощі святих сходіть і помоліться! У питаннях любові і сім'ї допомагає Матушка Матрона, зверніться до неї своїми словами! Ну наприклад:

«Матінка Матронушка, прости мені, рабу Божу (ваше ім'я), всі гріхи мої. Допоможи мені знову стати потрібною чоловікові моєму, рабу Божому (його ім'я). Допоможи йому знайти гармонію в собі і прийняти правильне рішення. Допоможи йому зрозуміти, що сім'я наша йому дорога і потрібна, щоб жили ми в любові та злагоді, мирі і спокої. Щоб йшли по життю разом, взявшись за руки, допомагаючи один одному, підтримуючи один одного. І щоб діти наші (їх імена) виросли в щасливій, повної, здоровій сім'ї. Матушка Матронушка, допоможи нам рабам Божим (ваші імена) зберегти сім'ю, благаю тебе на коліна препад. Прошу тебе, моли Бога за нас. Дякую тобі за все, Амінь. »

Не можу не поділитися з вами дивовижною і дуже сильною молитвою із серії «Сни Богородиці»! Цих молитов всього 77, вони схожі і по тексту і за змістом, але в той же час кожна несе ніби як навантаження за певний аспект життя! Вони володіють незвичайною захисної силою і як покривалом Богородиці захищають від всіх неприємностей! Є в цій серії і одна молитва на виконання бажань (тільки добре подумайте про своє бажання і своєю щирістю, безкорисливості)

Молитва на виконання бажань

«В ім'я Отця і Сина і Святого Духа, Амінь. Хай буде мені мати Пресвята Богородиця. Ти в горах спала, ночувала. Приснився їй сон, страшний і страшний. Що Ісуса на три дерева розп'яття. Купоросом поїли, терновий вінок на голову клали. І цей сон я несу Христу на престол.Тут йшов Ісус Христос через тридев'ять земель. Ніс животворящий хрест. Ісус Христос, спаси і сохрани. Благослови мене своїм хрестом. Матушка, Пресвята Богородиця, Украй мене своїм покривалом. Визволи мене, рабу Божу (ім'я), Від всіх негоди, напастей і хвороб. Від змія повзучого, від звіра бегучего. Від грози, від посухи, від повені. Від всіх ворогів видимих і невидимих. Від суми, від в'язниці, від судов.Тут йшов Микола Чудотворець, Ніс рятівний уклін, Щоб врятувати мене, рабу Божу (ім'я), від всіх негод, напастей і хвороб, від змія повзучого, від звіра бегучего, від грози, від посухи, від повені. Від всіх ворогів видимих і невидимих. Від суми, від в'язниці, від судів. Ісус Христос, Матінка Пресвята Богородиця, Микола Чудотворець, Прошу вас ... (тут своїми словами викласти своє прохання) Амінь. Амінь. Амінь ».

Бог в допомогу і будьте щасливі!