Олександр Богомолов - Ти - святий Господь Бог

Олександр Богомолов

Ти - святий Господь Бог

Щастя і хвала Всевишньому Богу, Який був завжди (Його вік дорівнює нескінченності) і Який створив всіх рівноправними, досконалими Богами і Богинями і створював Всесвіт не поодинці, а спільно зі Всіма! Оскільки максимальне, але не надмірно велика кількість скоєних Богів і Богинь спільно створять краще і більше, ніж один досконалий Всевишній Бог або трійця Богів. До того ж так буде милосерднішими, мудрішими, благороднішими, щедріше, цікавіше і справедливіше, щоб Кожен, хто буде жити у Всесвіті мав радість і задоволення взяти участь в його створенні і жив у Всесвіті досконало і на рівних правах з Всевишнім Богом.

Відповідно, сенс Євангельських писань полягає в тому, щоб розумні люди зрозуміли, що якщо Всевишній Господь Бог створив або породив Духовне Тіло (так званий Дух) першого Сина Ісуса Христа рівноправним, святим і досконалим Господом Богом і створював Всесвіт спільно з Ним, то і Духовні тіла всіх інших Своїх Дітей всеблагої, максимально милосердний, люблячий святе, могутній, щедрий на всі блага і досконалий у всьому Всевишній Бог теж створив рівноправними, святими і досконалими Богами і Богинями, і Всесвіт з оздавалось спільно з усіма Духовними Тілами.

Звичайно, тут виникають сумніви і питання: якщо все Духовні Тіла, тобто Духи, є досконалими і могутніми Богами і Богинями, то чому ми спостерігаємо, що навколишній світ наповнений слабкими, грішними, злими, дурними і смертними істотами? На це є такі причини: справа в тому, що всі істоти в першу чергу є Парфумами, тобто Духовними Тілами, що складаються з Божественної сили, які спершу втілюються душами, тобто енергетичними тілами, а потім втілюються матеріальної плоттю, забуваючи своє минуле. Відповідно, душі і матеріальні тіла - це як би одягу Духовних Тел. Все перераховане вище передбачено, заплановано і допущено, тому що у Духовного Тіла Всевишнього Бога Яке не має початку в часі, в вічності були певні властивості як якась даність. Ці властивості перейшли і всім іншим Духовним Тілам, які, власне, і є Дітьми Всевишнього Бога. І одне з цих наших властивостей полягає в тому, що, спробувавши щось неприємне, порочне і недосконале, нам згодом навічно стає приємніше і цінніше все протилежне - приємне, святе і досконале.

Тут варто відзначити, що всі Духовні Тіла обов'язково будуть жити вічно, оскільки життя Всевишнього Бога, Його Духовного Тіла ніколи не матиме кінця за часом, адже Це таке піднесене надістоти, що Його життя ніколи не мала початку за часом, відповідно що і всіх Своїх дітей Він теж справедливо, милосердно і щедро створює вічно живими (подібними Собі Самому). Таким чином, всі недосконалості, пороки, страждання і зло в матеріальному світі навмисно допущені Всеблагого Божественними Силами, тобто нашими духовними Тілами, щоб навічно збільшити приємність і цінність досконалої, бездоганну, приємною і доброго життя Духовних Тел в Раю, тобто страждання, зло і пороки в нижніх вимірах приносять нескінченно великий прибуток Божественним Силам. А в додатковий доказ наведемо досить відомий приклад із земного життя, коли людина ніколи не хворів серйозними захворюваннями і його гарне здоров'я сприймалося їм як якась даність: він не дуже сильно цінував своє здоров'я і не вважав його дуже великою цінністю. Однак, коли ця людина серйозно захворів, у нього було і відчув втрату свого доброго здоров'я, а після того як він видужав і його гарне здоров'я повернулося до нього, то це здоров'я стало для нього відчутно цінніше і приємніше, ніж було до вищезгаданої хвороби.

Отже, у Всесвіті, за великим рахунком, немає ніякої незапланованої трагедії, від якої потрібно рятуватися, як помилково вчить християнські церкви та інші релігійні течії, і той образ незрозумілого, несправедливого, дурного, жорстокого і недосконалого Всевишнього Бога, який підноситься християнськими церквами та іншими релігійними течіями, є хибним. Насправді Всевишній Бог максимально щасливий, милосердний, премудрий і логічний, могутній, люблячий святе (Він любить Духовне Тіло кожного, практично, як Себе Самого), вільний, щедрий, благородний, гідний, вдячний, справедливий, поважаючий, лагідний (поважаючий свободу ), він співпереживав, ввічливий, сміливий, миролюбний і досконалий у всьому. І все Всесвіт, яке Він придумав і організував, влаштовано так само, тобто максимально щасливо, милосердно, мудро і логічно, могутньо, велелюбний до всього святого, вільно, щедро, благородно, гідно, вдячно, справедливо, шанобливо, лагідно (шанобливо до свободі), сострадающе, ввічливо, сміливо, миролюбно і абсолютно в усьому. Справа в тому, що матеріальний вимір - це практично найнижче, неприємне і службове вимір у Всесвіті з усіх вимірів, нижче - тільки пекло. Про що написано в багатьох священних писаннях. Тому через деякий час матеріальний вимір доводиться залишати. Реальна, досконала і головна вічне життя проходить в вищих, щасливих і кращих райських вимірах Всесвіту. Якби на Землі жилося краще, то досконалий у всьому Всевишній Бог і інші скоєні в усьому Божественні Сили постійно жили б на Землі, а не на Небесах.

Отже, якби Всесвіт було влаштовано не максимально: милосердно, приємно, благородно, мудро і зовсім, - то тоді будь-хто міг би заявити: «Якби я був Всевишнім Богом, то я б придумав і організував Всесвіт краще, тобто більш : милосердно, приємно, благородно, мудро і зовсім ». І тим самим цей хто-небудь міг би присоромити Всевишнього Бога. Але само собою, що ніхто справедливо не може звинуватити Всевишнього Отця, що Він організував Всесвіт не максимально: милосердно, приємно, благородно, мудро і абсолютно, оскільки Всевишній Бог гідний з гідних, і у всіх священних писаннях сказано, що Всевишній Бог досконалий (під цим мається на увазі, що Він максимально досконалий у всьому), відповідно, що і все Всесвіт, придумане і організоване Всевишнім Богом, створено максимально абсолютно в усьому (це досконалість складається з багатьох складових). І ті, хто стверджує протилежне, є брехунами і наклепниками на Всевишнього Бога і на інші Божественні Сили, які і створювали це максимально: милосердне, приємне, благородне, мудре і досконале в усьому Всесвіт. Що ж стосується священних писань, то Той, Хто має реальну владу у Всесвіті, тобто Всевишній Бог, і заявив про Себе, що Він досконалий і святий, і це записано в писаннях, які більшість людей вважає істинними і священними.

У матеріальному світі матеріальні блага зникають у володаря, коли він їх віддає іншим, тому свідомості, звиклому до реальності матеріального світу, може здатися, що сила Всевишнього Бога може виснажитися, якщо Він буде створювати рівних Собі святих Богів і Богинь. Але насправді могутність Всевишнього Бога настільки велике, що коли Всевишній Бог створює Свого Дитину рівним Собі і досконалим вічним Богом або Богинею, то Його власна могутність не зменшується, а, навпаки, збільшується, як росте сила м'язів, якщо їх тренувати. Додатково до цього, коли Всевишній Батько створює нове Духовне Тіло (Бога або Богиню), то цей святий Дитина, з'явившись і відчувши Своє досконалість, щастя, радість, любов до святого і майбутню дуже приємну вічну Життя, справедливо дякує Свого Батька, Своєю життєдайної силою в два рази збільшуючи Духовне Тіло Всевишнього Бога, так як Всевишній Бог створює Своїх Дітей, крім усього іншого, ще вдячними, справедливими і щедрими на всі блага. Таким чином, створивши безліч рівних Собі Дітей, Всевишній Бог тим самим навпаки у багато разів збільшив Своє велич, могутність і щастя, оскільки більшу Духовне Тіло відчуває більше задоволення і має велику силу. Отже, милосердному і досконалого в усьому Всевишньому Богу не тільки приємно, але й вигідно створювати Своїх Дітей рівними Собі, і якби Всевишній Бог створював Своїх Дітей маленькими грішними рабами і слабкими тваринами, як помилково стверджують релігійні діячі, то Він тоді б не зміг в такий короткий термін багаторазово збільшити розмір, щастя і могутність Свого Духовного Тіла, щоб, крім усього іншого, мати можливість більше благ дати Своїм Дітям і більше порадувати Їх.

Давайте міркувати логічно: зараз у людей рабство вважається неприпустимим злом, і за законодавством діти, які є, як би, творіннями своїх батьків, як тільки подорослішають - відразу стають рівноправними членами суспільства. Крім того, в основному звичайні люди бажають, щоб їхні діти, як мінімум, були їм рівні, тобто були не гірше і не менше їх самих. Тоді якщо Всевишній Бог створив Своїх Дітей рабами і другосортними тваринами, як стверджують церковнослужителі та інші релігійні діячі, то виходить, що звичайні люди милосердней і благородніше всеблагого, милосердного, люблячого святе і досконалого в усьому Всевишнього Бога. Це виглядає дурним і є брехнею, тобто наклепом на Всевишнього Бога. Отже, Всевишній Бог створює всіх Своїх Дітей досконалими у всьому Богами і Богинями - рівноправними Господарями і Господарями Всесвіту.

Кінець ознайомчого уривка

СПОДОБАЛАСЯ КНИГА?

Олександр Богомолов   Ти - святий Господь Бог   Щастя і хвала Всевишньому Богу, Який був завжди (Його вік дорівнює нескінченності) і Який створив всіх рівноправними, досконалими Богами і Богинями і створював Всесвіт не поодинці, а спільно зі Всіма
Ця книга коштує менше ніж чашка кави!
ДІЗНАТИСЬ ЦІНУ