Православна молитва на дівчину щоб закохати в себе

  1. Приворотна молитва на красиву дівчину щоб любила
  2. Безкоштовна молитва на дівчину щоб закохати в себе
  3. Дивитися на відео магічний ритуал - змова на любов дівчини

Як часто дівчата звертаються до молитов, щоб домогтися успіху в сюжеті їх справі! Але і юнаки, якщо їм не вдається домогтися розташування коханої, теж читають християнські молитви на любов дівчини, а також використовують різні чаклунські змови для залучення сильної любові .

«Ляжу я, раб Божий (ім'я), помолившись, встану, перехрестившись, піду з дверей в двері, з воріт у ворота, в чисте поле, під часті зірки, під місяць Господню, де лежать три дороги. Не піду ні праворуч, ні ліворуч; піду по середній дорозі. Лежить та дорога через темний ліс. У лісі стоїть древо туги. Сумує туга, горює, журиться, в наметах я тугу в рабу Божу (ім'я). Зійди в її біле тіло, в завзяте серце, в русяві коси, в кров гарячу, щоб вона на мене, Боже рабі (ім'я) сумувала, і все б про мене думала. Як Сонцю перешкоди немає, так би і мою змови перешкоди не було. Амінь, амінь, амінь ».

Амулет Любові зачарований так, що люди, які носять його, постійно притягують до себе Любов. Талісман Любові виготовляється і налаштовується строго індивідуально, замовити його можна саме тут!

Приворотна молитва на красиву дівчину щоб любила

«Незамужніца, красна дівиця, веди мене, господиня, на двір, мілини борошно, печи хліба, годуй мене, будь відтепер і довіку моя. Спущу я на дівчину (ім'я дівчини) три туги, три сухоти в серці її завзяті, печінку, в кров її гарячу, в очі і в мозок. І здавався б я дівчині (ім'я) миліше хліба-солі, миліше милості Божої, миліше роду-племені, батька-матері, червоного сонця, світлого місяця. Будь, моя молитва, міцна і ліплення, бути б по слову моєму, як сказано, так і зроблено. Амінь ».

Амінь »

Безкоштовна молитва на дівчину щоб закохати в себе

Цю молитву-замовляння потрібно тричі нашептати на пряник, а потім пригостити ним кохану дівчину. «Господи Ісусе, помилуй мене грішного. Амінь. На морі-океані, на острові Буяні стоїть кришталева гробниця. У гробниці тієї спить дівчина краси неописаної, чудової, небаченої. Дівиця (ім'я дівчини), прокинься, прокинься, в оксамитове плаття одягалися, візьми кремінь, візьми кресало, запали серце гаряче, завзяті по рабу Божому (ім'я). Як душа з тілом розлучається, так і тобі, красуня, раба Божа (ім'я), було б сумно на мене, Боже рабі (ім'я). Амінь. Стверджую ім'ям Ісуса Христа і Пресвятою пані Богородицею. Амінь. Амінь. Амінь ».

Дивитися на відео магічний ритуал - змова на любов дівчини


З тегами: виконання бажань любов, кохання молитва радість життя сім'я

ЦЕ ТРЕБА ПРОЧИТАТИ

ЦЕ ТРЕБА ПОЧИТАТИ