Рік Уоррен: чому Бог спочатку створив Адама, а потім вже Єву?

  1. підписуйтесь:
  2. Поділитися в соціальних мережах:

Пастор каліфорнійської мегацеркви «Седдлбек» Рик Уорренв нової статті на   своєму сайті   пояснив, чому Бог спочатку створив Адама, а тільки потім Єву, повідомляє Християнський Мегапортал   invictory

Пастор каліфорнійської мегацеркви «Седдлбек» Рик Уорренв нової статті на своєму сайті пояснив, чому Бог спочатку створив Адама, а тільки потім Єву, повідомляє Християнський Мегапортал invictory .com .

«Шлюб не вирішує ваші проблеми. Шлюб не створює вам проблеми. Шлюб виявляє проблеми. Він просто підсилює ту проблему, яка у вас вже була, коли ви були вже дорослим і жили одні », - так почав свою статтю один з найвідоміших пасторів США.

Він зазначив, що саме Бог створив сім'ю і визначив ті функції, які сім'я повинна виконувати. В Біблії ясно сказано про взаємозв'язок чоловіки й жінки: «Однак ні жінка, ні чоловік не можуть бути незалежними один від одного в Господі» (1 Кор. 11:11 нов. Рус. Переклад).

«Заміжня ви чи ні, якщо ви жінка, вам потрібен чоловік у вашому житті. Якщо ви чоловік, вам потрібна жінка у вашому житті. Чому? Тому що ніхто не несе в собі повний образ Божий, - заявив Уоррен. - У жінок є своя частина, у чоловіків своя частина, і ми потрібні один одному. Бог так розподілив. Бог придумав підлогу. Бог придумав секс. Бог придумав шлюб ».

Він підкреслив, що Бог спочатку створив чоловіка, Адама, і тільки потім, пізніше створив Єву. Навіщо? Чому Бог не створив чоловіка і жінку одночасно?

«Я думаю, Він зробив так для користі Адама, - зазначив Уоррен. - Я думаю, Він хотів, щоб Адам усвідомив, наскільки він у своєму житті потребує жінці ».

Адаму потрібно було зрозуміти, що йому недобре одному. Рік Уоррен додав, що всім нам потрібні компаньйони в різних сферах нашого життя. Але подружжя не схоже на товариські відносини - це зовсім інший тип відносин.

В Євангелії від Марка 10: 6-9 записані слова Ісуса про шлюб: «А на початку творення Бог« створив їх чоловіком і жінкою ». «Тому залишить чоловік батька і матір і з'єднається з дружиною, і двоє стануть одним тілом». Так що їх вже не двоє, вони - одна плоть. Отже, що Бог з'єднав, то людина не повинна розділяти »(нов. Рус. Переклад).

Уоррен виділив три основні моменти в цьому уривку Писання:

1. Шлюб - це план Бога. Це не традиція, від якої ми могли б відмовитися.

підписуйтесь:

2. Шлюб встановлений між чоловіком і жінкою. Форми їх тел добре підігнані один до одного, в тому числі з метою створення інших людей.

3. Шлюб повинен бути на все життя.

«Ви розумієте, наскільки радикальні ці три твердження? Виглядає так, що більшість людей вже не вірять в ці твердження. Але це все-таки істина! Шлюб як і раніше встановлений Богом. І тільки те, що ми живемо в реальному світі, не обов'язково ідеальному, не означає, що ми повинні сказати, що ідеалу не існує », - написав пастор каліфорнійської мегацеркви« Седдлбек »Рік Уоррен на завершення своєї статті.

Останнє пожертвування: 25.06 (Україна)


Поділитися в соціальних мережах:



6 104


Ми будемо вдячні вам за пожертвування на розвиток нашого служіння!

Чому?
Навіщо?
Чому Бог не створив чоловіка і жінку одночасно?
«Ви розумієте, наскільки радикальні ці три твердження?