ШЛЯХ ДО УСПІХУ: Астрологія

Сіль у багатьох асоціюються з сумом, болем, сльозами, так чому б не позбутися від усього цього, розчинивши її у воді! Отже, сам ритуал. Насипте на тарілку сіль, напишіть те, від чого хочете позбутися: наприклад, «проблеми» або «хвороба». Налийте в склянку чистої води і нашепче на воду: Розчини мої печалі І проблеми розчини, Щастя, радість і здоров'я У моєму будинку посели. Потім, виливаючи воду на сіль, помішуйте до повного розчинення, примовляючи ці ж слова. Як тільки сіль розчиниться, вилийте воду в раковину з почуттям позбавлення від негативу. Обов'язково подякуйте Всесвіт. Робити це потрібно на убуваючу місяць. Бажаю всім щасливої, спокійною і радісною життя!

САМА ПОТУЖНА МОЛИТВА ЗА ЧОЛОВІКА !!!

ПО справжньому люблять ВСІМ СЕРЦЕМ ЖІНКА !!!

Молитва перша.

Молитва перша

«Про добрий наш пастирю і богомудрих наставниче, святителю Христовий Миколу! Почуй нас грішних, що моляться тобі і закликають на допомогу швидке заступництво твоє: дивись нас немічних, звідусіль схоплять, усякого блага позбавлених і розумом від малодушності потьмарених: попильнуйте, угоднику Божий, не говори оставити нас в гріховних полоні бити, та не будемо в радість ворогом нашим і не помремо в лукавих діянь наших: молі про нас недостойних Творче нашого і Владику, Емуже ти зі безплотних лики предстоіші: милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житії і в майбутньому веце, та не віддасть нам по справою нашим і по нечистоті сердець наших , але по Св їй доброти віддасть нам: на твоє бо клопотання уповающе, твоїм заступництвом хвалимось, твоє заступництво на допомогу закликаємо, і до пресвятому образу твоєму припадаючи, допомоги просимо: спаси нас, угоднику Христовий, від зол знаходять на нас, і приборкати хвилі пристрастей і бід возстал на нас, та заради святих твоїх молитва не обійме нас напасти і не загрузнемо в безодні гріховності і в багні пристрастей наших: молі, святителю Христовий Миколу, Христа Бога нашого, нехай дасть нам мирне житіє і відпущення гріхів, душам же нашим порятунок і велику милість , нині і при сно і на віки віків.

Молитва друга.

«О, Всесвятий Миколу, догоджаючи преізрядний Господній, теплий наш заступнику і всюди в скорботах швидкий помічнику! Помози мені, грішному і смутному в цьому житті, умоли Господа Бога дарував мені відпущення всіх моїх гріхів, еліко згрішив від юності моєї у всьому житії моєму, справою, словом, помислом і всіма моїми почуттями; і під кінець душі моєї допоможи мені окаянному; умоли Господа Бога, всього творіння Творче, избавити ма повітряних митарств і вічної муки; да завжди прославляю Отця, і Сина, і Святого Духа, і твоє милостиве заступництво, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Не менш сильніше молитва буде почута яка йде від серця і своїми словами:

«Господи, Отець мій небесний, прошу тебе допомогти моєму чоловікові знайти і виконувати його призначення. Благослови його роботу, нехай вона приносить йому успіх і фінансове процвітання. Нехай він отримує задоволення, виконуючи свою роботу! Нехай його поважають і цінують люди! Відкрий йому серце, Господи, щоб все, що він робив збігалося з твоїм божественним задумом. Дай йому оптимізм, Господи, даруй енергію і силу, щоб він в радості трудився на благо собі і всьому суспільству. Допоможи йому радіти успіхам і цінувати досягнуте. Нехай кожен його крок і подих буде спрямований назустріч Тобі, Господи! Благослови його на його шляху! Допоможи йому набути впевненості і відкрий перед ним двері майбутнього! Захисти його, Господи, від усіх ворогів і недоброзичливців! Допоможи йому рости і вдосконалюватися! Я молюся, Господи, про те, щоб я могла бути гідною супутницею своєму чоловікові! Щоб могла підтримувати, радувати і надихати його на нові звершення! Нехай наш союз буде міцний і угодний Тобі! Дякую тобі, Господи, за все, що Ти нам даруєш і віддаюся волі Твоїй святій! Будь благословенний, Господи, на віки віків! Амінь! »

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:



Antes de imprimir este mensaje, piensa si es realmente necesario.En caso de imprimirlo, recuerda reciclarlo.Please join us in support of our environment

and recycle all printed emails .


Este mensaje puede contener información confidencial legalmente protegida. Si no eres el destinatario del mismo, rogamos comunica su recepción al remitente y elimínalo, sin reenviarlo ni modificarlo, ya que su uso no autorizado está prohibido por ley .



This message may contain confidential legally privileged information. If you are not the intended recipient of it , please notify this reception to the sender and delete the message , without resending or modifying it, as it is legally prohibited.

ПОДЕЛИТЕСЬ У СОЦМЕРЕЖАХ: