Що це означає - «ходити в любові»?

Любов - це підстава Любов - це підстава. Без неї ніщо не має значення. Одним словом, ви не можете розвиватися духовно або у ваших стосунках, поки ви не навчитеся ходити в любові! Не дивно, що Біблія говорить нам: «Гаряче переслідуйте і спостерігайте, щоб придбати [цю] любов [зробіть це собі за мету, своїм найбільш значущим пошуком]» (1-е до коринтян 14: 1, Розширений переклад Біблії). Життя, яка управляється любов'ю Божої, - це ключ до ходіння в дусі і життя у вищій мірі благословення і сили Божої!

Але якщо ви захочете ходити в любові, вам потрібно буде прийняти рішення бути слухняним цій силі любові всередині вас. Вам доведеться протистояти корисливим побажанням плоті і робити вибір жити під проводом любові. Провести такі зміни не так складно, як може здатися. Насправді, ключ до розвитку вашого ходіння в любові дивно простий. Ви робите це шляхом підтримки близьких відносин з Богом: спілкуючись з Ним, читаючи Біблію, молячись і залишаючись в союзі (згоді і контакті) з Ним.

Ви можете розвинути свою віру далі, усвідомлюючи, наскільки великою, в дійсності, є Божа любов до вас. Ви можете провести час, розмірковуючи про те, що Бог любить вас так само, як Він любить Ісуса. Подумайте про це! Бог не тільки любить вас так само сильно, як Він любить Ісуса, Він також помістив ту ж могутню любов всередину вас, так що ви можете любити, як любить Він! Це приголомшує ваш людський розум, але все одно смію в це повірити. Прийміть це як істину в своє серце.

Для завершення цього процесу розвитку вашої віри в Божу любов, вам необхідно не тільки дозволити їй текти до вас, але і через вас до інших. Як сказано в 1-му Іоанна 4:12: «Якщо ми любимо один одного, то Бог у нас перебуває, і любов Його в нас.» Пам'ятаєте стару приказку: «Досконалість досягається практикою»? Це абсолютна правда. Ви будете вдосконалювати Божу любов у вас, практикуючи цю любов по відношенню до інших людей. У міру того, як ви будете продовжувати практикувати і розвивати цю любов день за днем, ви будете зростати в образ Ісуса. Справи, які здійснював Ісус, ви також будете сміливо здійснювати, і ваші стосунки будуть розвиватися в міру того, як інші люди будуть бачити Його в вас.

Рекомендуємо до перегляду передачі « Розвиваючи любов Божу ». Також ви можете прослухати аудіо.

» Пам'ятаєте стару приказку: «Досконалість досягається практикою»?