Спілкування з Ангелом-Хранителем. Обговорення на LiveInternet

  1. До Ангелу-Хранителю ...

Ангел дан кожній людині, посланий від Бога на дотримання душ і тілес наших. Це безтілесний розумний дух, носій Божественного Світла, невидимий і в нашому розумінні безсмертний.

Природу Ангелів осягнути розумом неможливо, проте можна усвідомити цілі, з якими Ангел-хранитель супроводжує людину в його житті на Землі
Природу Ангелів осягнути розумом неможливо, проте можна усвідомити цілі, з якими Ангел-хранитель супроводжує людину в його житті на Землі.

Головна і основна мета, в реалізації якої нам допомагають ці благі істоти - здійснення Божественної Волі Творця. Вони завжди з готовністю постають, допомагають у всіх благих починаннях, надають допомогу практично у всіх добрих справах людини. Крім цього, Ангели перебувають на дев'ятій ступені (званої чином в християнстві) ієрархії Небесного безтілесних Воїнства і з цієї причини близькі до нас і досить чуйні до прохань людей. У деяких віруваннях вважається, що Ангел як вторинний Світло може бути носієм вільного волевиявлення і вибирає сам, чи допомагати і підтримувати ввірену йому душу людини або відмовитися від нього.

Ангели Божі захищають людину на шляху порятунку і своїм таємничим навіюванням і невидимим керівництвом застерігають, відхиляють від згубного шляху, руйнують багато негативні впливи ще на непроявленому, невидимому рівні. Вони спонукають людину жити праведним життям, робити добро, чинити молитви і допомагають нашим молитовним словами підноситися до Бога. Крім цього, Ангели на чолі з Царицею і Володаркою Богородицею моляться і просять про милості до нас, грішних.

Багато істоти з безтілесними Воїнства стають нашими близькими помічниками тільки тоді, коли ми самі даємо їм можливість наблизитися до нас чистотою і непорочність своєї душі. Нематеріальним втіленим Ангелам чужі чвари, сварки, крики і лайка. З цього завжди потрібно звертатися до Ангела чистими устами і з чистим помислом.

У поняття «чисті уста» входить відмова від куріння, виняток лихослів'я, слів - «паразитів», достатку слів. Безглуздо дратувати себе і оточуючих підвищеними тонами в голосі, приниженням словесним або образою.

Зрозуміло, задум, з яким ми звертаємося до безтілесним духам, обов'язково повинен бути добрим, щирим, заснованим на бажанні допомогти.

У перший час варто читати Акафіст «Ангелу-Хранителю», щоб прийняти для себе Велич прояви Божественної Волі через її служителів - Ангелів. Через молитовне звернення можливе встановлення зв'язку зі своїм Ангелом. Зв'язок необхідно не тільки налагодити, але і підтримувати надалі. Час від часу читати Акафіст «Ангелу-Хранителю» і обов'язково - молитви Ангелу кожен день.

Можна перевірити, налагоджені чи у Вас взаємини зі своїм безтілесним помічником: попросіть про що-небудь незначному подумки, звертаючись до свого Ангела-Хранителя. Прохання має бути невеликою і чітко сформульованої. Наприклад, надати допомогу в незначній покупці або допомогу в втраченої речі. Наші предки були дуже розумні, читаючи молитви перед початком або закінченням будь-якої справи - таким чином, вони привертали увагу якщо не Вищих Чинів або Святих, то принаймні вручали свої справи у відання Ангелів-Хранителів. А вони знали, як про людину подбати і дати краще. Їх насправді можна просити про все: здоров'я, багатство, вдалих покупках, хороший відпочинок, сприятливому подорожі, вигідному обміні, напоумлення, здобутті втрачених речей. Важливо тільки пам'ятати, що чим глобальніше ставиться завдання, тим більше енергії Вам доведеться витратити на її реалізацію. Про значні проханнях починають молитися заздалегідь і просять про це неодноразово. Знову ж таки, якщо Вам не дається так відразу поставлена ​​задача, може бути, поки немає на то Волі Господа і Вам потрібно навчитися зі смиренням приймати будь-який результат свого прохання. Однак, завжди шукайте причину в собі, якщо Вас зовсім не чує Ангел-хранитель - знаходьте благодать зображеного Носія Світу через молитву, покаяння, відмова від грішних дій і грішних думок.

Однак, завжди шукайте причину в собі, якщо Вас зовсім не чує Ангел-хранитель - знаходьте благодать зображеного Носія Світу через молитву, покаяння, відмова від грішних дій і грішних думок

Духовні вищі суті не можуть наказувати людині і не можуть нав'язувати йому свою думку. Причина такої поведінки в тому, що наша душа, як і всі сутності безтілесних духовного воїнства, наділені свободою вибору за задумом Творця. Ангели понад усе ставлять задум Бога і тому дадуть відповіді на Ваші питання або висловлять свою думку тільки тоді, коли ви попросите про це.

На восьмий ступені (чи восьмому чині) Небесної ієрархії Воїнства стоять могутні і справедливі істоти - Архангели. Вони відповідають за більшість настанов на шляху реалізації Божественного задуму, через Ангелів вони можуть поділитися своїм знанням і одкровеннями. У той же простір восьмого чину потрапляють душі духовних вчителів, наставників, деяких Святих. Тому, якщо Ваш Ангел-хранитель не відповідає на питання відразу, то потрібно очікувати від нього відповідь через якийсь час. Мабуть, відповідь вимагає звернення з питанням до Вищим чинам: Архангелам і духовним Наставникам. Обов'язково варто звертати увагу на формулювання питання: чіткість, лаконічність, значимість - на такі характеристики Ангели-Хранителі відгукуються. Шанобливе, трепетне і шанобливе звертання до Ваших особистих радників, принесе Вам взаєморозуміння в роботі з посланцями Бога. Вищі істоти приступають до своїх відвертих розмов із незвичайним розсудливістю, вони відповідають на питання, що цікавлять в міру Вашого сприйняття, знання, враховуючи всі обставини. Тому намагайтеся завжди в спілкуванні з Ангелом-Хранителем дотримуватися тиші в оточенні і спокій в душі.

Кращим способом зберегти спілкування з піднесеними Парфумами, буде Ваше потоншення почуттів, Ваша всеосяжна Любов, моральність і дисципліна.

Послання від Ангелів несуть в собі добро і любов, вони завжди розмовляють з людиною чітко, ясно. Їх відповіді не викликають почуттів страху і занепокоєння. Необхідно заспокоєння в думках, щоб почути і зрозуміти, що Вам хотіли повідомити. Кожна людина в міру свого сприйняття, попередньо зосередившись, може отримати підтримку, відгук або відповідь. Послання від Вищих Сил приходить у вигляді образу, тихого, мелодійного голосу, зображення, картинки. У деяких випадках відповідь Ангела-Хранителя приймає форму Вашої впевненості, інтуїтивної правоти в тому, як слід вчинити з користю для всіх.

Спробуємо підвести підсумок:

1. Якщо Ви - християнин, читайте молитви до Ангела-охоронця, "Акафіст Ангелу-Хранителю" для того, щоб встановити, налагодити і підтримувати зв'язок зі своїм Ангелом.

2. Якщо у Вас інша віра, вибравши тихе місце і спокійну обстановку, вчіться зосереджено подумки звертатися до свого Ангела-Хранителя, закликаючи його.

3. Чітко, конкретно і лаконічно сформулюйте своє прохання з одного-двох простих речень. Можна попередньо записати прохання на папері і читати з неї.

4. Наближення Ангела хтось відчуває, а хтось ні - все залежить від індивідуального сприйняття людини. Але Ангел все одно чує Ваші прохання. Особливо радісно відгукується на прохання наставництва в духовних питаннях.

5. Ангела можна просити як про духовні, фізичних, так і матеріальних дарах. Бажано додавати прохання: "Навчи мене ...», «наставити мене ...», «Допоможи мені ...», «Підкажи ...», «Дай можливість зрозуміти ...".

6. Коли Ви навчитеся працювати зі своїм особистим Ангелом, можна через нього спробувати встановлювати зв'язок з Ангелами близьких Вам людей. Просіть свого Помічника, даного "на дотримання душ і тілес наших" про захист Ваших дітей, Ваших батьків, родичів. Через свого Ангела можна передати прохання, щоб близька Вам людина подзвонила, зустрівся з Вами або скоріше повернувся додому.

7. Завжди дякуйте Вищі Небесні Сили, Царицю Богородицю, Господа Нашого Ісуса Христа за будь-який результат. Навіть якщо у Вас відчуття, що поки робота з Ангелом не складається, або Ваші молитви не почуті, або прохання не виконані. Господь дає по розумінню і ретельності Вашому. Для кращого відгуку повинен бути свій досвід молитовного звернення, і чим частіше Ви будете молитися, тим ширше стане шлях Вашої молитви до Бога. Відповідно, і Вас будуть чути відразу.

Якість любити, як Божественне Прояв, було в нас закладено ще до народження, коли душа вмістила в себе частку Первинної Світу, щоб згодом втілюються в тілі на землі.

Якість любити, як Божественне Прояв, було в нас закладено ще до народження, коли душа вмістила в себе частку Первинної Світу, щоб згодом втілюються в тілі на землі

Робота з Ангелами дозволяє доторкнутися до справжньої духовної Любові. Контакт з ними завжди змінює душу людини на краще. Любов - величезна Сила. Нам всім Господь дав можливість любити.

Ви тільки задумайтеся: поруч з Вами є істоти, готові піклуватися про Вас невпинно, допомагати Вам, підтримувати, втішати і наставляти. При цьому від Вас потрібно всього лише навчитися стати гідними спілкування з ними і дякувати їм і Господа невпинно за турботу. Справжня Любов більшого і не просить, вона просто є і таким чином себе проявляє.

Якщо у нас самих вистачить зусиль пізнати це чудове почуття, то в результаті ми отримаємо невичерпне джерело Віри, Надії, натхнення. Через молитву, роботу з Ангелом-Хранителем, можна навчитися черпати багато здібності, допомоги і сили до життя.
джерело

Для душі:

До Ангелу-Хранителю ...

Як розмовляти з Господом

Як правильно поставити свічку в Храмі