Станіслав Кучеренко Екстрасенс. Біоенергетик. Таролог. Майстер Рейкі - Молитви про благополуччя і достатку

Молитва Ангелу-хранителю від невезіння

Осіння себе хресним святим знаменням, звертаюся я в молитві старанної до тебе, ангеле Христов, хранитель моєї душі і тіла. Іже відаєш справами моїми, посилаєш мене, посилаєш мені щасливий випадок, та не залиш і в мить невдач моїх. Прости мої гріхи, бо ж погрішив проти віри. Захисти, святий, від невезіння. Нехай невдачі обходять стороною раба Божого (ім'я), нехай у всіх ділах моїх вершиться воля Господа, Чоловіколюбче, і ніколи не постраждаю я від невезіння і злиднів. Про сем молю тебе, благодійник. Амінь.

Молитва Господу Богу про благополуччя

Ти, о Господи, а набуток наше, і тому ми ні в чому не маємо нестачі. З Тобою ми нічого не хочемо ні на небі, ні на землі. В Тобі насолоджуємося ми несказанно великим блаженством, якого весь світ не може нам доставити. Зроби, так невпинно знаходить в Тобі, і тоді ми заради Тебе охоче відречемося від усього Тобі неугоднаго, і будемо задоволені, як би Ти, Небесний Отець наш, ні влаштував земну долю нашу. Амінь.

Молитва ангела-хранителя для матеріального благополуччя

До тебе, ангеле Христов, кличу. Аще оберігав мене і захищав, і зберігав, бо вона не згрішила я колись і не згрішу в майбутньому проти віри. Так відгукнися ж зараз, нізойді на мене і допоможи мені. Працював я багато вельми, і зараз ти бачиш чесні руки мої, якими я працював. Так нехай же буде, як вчить Святе Письмо, що воздасться за працями. Віддай мені за працями моїм, святий, щоб наповнилася стомлена працею рука, і міг би я жити безбідно, Богу служити. Виконай волю Всевишнього і Він учинить добро мене земними щедротами за працями моїм. Амінь.

Молитва Ангелу-хранителю для достатку

Віддавши належне Господу Богу нашому, Ісусу Христу, за страви на столі своєму, в яких побачив знак вищої любові Його, тепер звертаюся з молитвою до тебе, святий воїн Господній, ангела Христов. Воля Бога була на те, щоб за малу праведність свою, я, окаянний, наситив себе і сім'ю свою, дружину і чад немисленних. Молю тебе, святий, обереги мене від порожнього столу, виконай волю Господа і даси тому чоловікові мені за діяння мої скромний обід, щоб міг я вгамувати голод свій і наситити чад своїх, котрі єси безгрішні перед обличчям Всевишнього. Оскільки чим погрішив проти слова Божого і в немилість впав, то не зі злого наміру. Бачить Боже наш, що не думав я про поганому, але дотримувався завжди заповідями. Тому каюсь, молю про прощення за гріхи, які є, і прошу дати стіл рясний в міру, щоб не загинути з голоду. Амінь.

Молитва святому священномученику Харлампиев про позбавлення від голоду, з проханням про родючість землі, гарний урожай

Опречудний священномученику Харалампія, страстотерпче непереборний, священніче Божий, про весь світ ходатайствуяй! Призри на моління нас, шанують святу пам'ять твою: випроси нам у Господа Бога прощення гріхів наших, та не до кінця прогневается на нас Господь: согрешйхом бо і недостойних явіхомся милосердя Божого: молі про нас Господа Бога, так нізпослет світ на міста і села наша , щоб визволив нас від навали чужинців, меж-доусобния лайки і всяких розбратів і негараздів: підтримай, священномученику, віру і благочестя в усіх чадех православної християнської церкві, і нехай визволить нас Господь Бог від єресей, розколів і всяка-го забобони. Про милосердний мученику! Молися за нас до Господа, нехай збереже від голоду і всяких хвороб, і нехай подасть нам достаток плодів земних, худобу множення на потребу людиною і вся нам корисна: особливо ж нехай сподобимося, молитвами твоїми, небесного царства Христа Бога нашого, Йому ж честь і поклоніння личить, з безначальним Його Отцем і пресвятим Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва Ангелу-хранителю, що захищає від невдач

Осіння себе хресним святим знаменням, звертаюся я в молитві старанної до тебе, ангеле Христов, хранитель моєї душі і тіла. Іже відаєш справами моїми, посилаєш мене, посилаєш мені щасливий випадок, та не залиш і в мить невдач моїх. Прости мої гріхи, бо ж погрішив проти віри. Захисти, святий, від невезіння. Нехай невдачі обходять стороною раба Божого (ім'я), нехай у всіх ділах моїх вершиться воля Господа, Чоловіколюбче, і ніколи не постраждаю я від невезіння і злиднів. Про сем молю тебе, благодійник. Амінь.

Молитва мученику Тихону

Овсехвальний святителю і догоджаючи Христовий, від-че наш Тихона! Ангельски на землі поживши, ти яко ангел благий з'явився і в давньому твоєму прославлянні: віруємо від усієї душі і думки, яко ти, благо-сердиться наш помічнику і молітвенніче, твоїми Неложними клопотання і благодаттю, від Господа рясно тобі дарованою, повсякчас сприяєш нашого спасіння . Прийми ж, ублажала угоднику Христовий, і в годину цю наша негідна моління: сво-боди ни твоїм заступництвом від облегающаго нас марнослів'я і суемудрія, неправоверія і зловерия чоло-веческаго; попильнуйте, швидкий про нас заступнику, сприятливим твоїм клопотанням умоліті Господа, та пробавіт Своя великия і богатия милості на нас грішних і недостойних рабів Своїх (імена), та вилікує Своєю благодаттю неісцеленния виразки і струпи розтлінних душ і тілес наших, так розчинить скам'яніла серця наша сльозами розчулення та плачу за премногих гріхів наших, і нехай визволить нас від вічних мук і вогню геенскаго; всім же вірним людем Своїм нехай дасть в нинішньому веце світ і тишу, здоров'я і порятунок і в усьому добру поспешеніем, і тако, тихе і безмовне житіє пожівше у всякому благочесті та чистоті, сподобилися з Ангелами і з усіма святими славити й оспівувати всесвяте ім'я Отця і Сина, і Святого Духа на віки віків.

Молитва до Пресвятої Богородиці про достаток перед іконою "Казанська"

Про Пресвята Владичице, Владичице Богородице! З острахом, вірою і любов'ю перед чесною і чудотворною іконою Твоєю припадаючи, молимо Тебе: Не відверни лиця Твого від вдаються до Тебе: умоли, милосердна Мати, Сина Твого і Бога нашого, Господа Ісуса Христа, нехай збереже мирною країною нашу, Церква ж Свою святу непохитною та хай береже і від зневіри, єресей і розколу та позбавить. Не маємо бо іншої допомоги, що не маємо іншої надії, крім Тебе, Пречиста Діва: Ти єси всесильна християн помічниця і заступниця: визволи ж і всіх, хто з вірою Тобі моляться, від падінь гріховних, від наклепу злих людей, від всяких спокус, скорбот, хвороб, бід і від внезапния смерті: даруй нам дух розтрощення, смиренність серця, чистоту помислів, виправлення гріховної життя і залишення гріхів, та все вдячно воспевающе величі і милості Твоя, являемия над нами тут на землі, сподобилися і Небесного Царства, і тамо з усіма святими прослав їм пречестное і величне ім'я Отця і Сина і Святого Духа, на віки віків.

Молитва до Пресвятої Богородиці від позбавлення від грошових проблем перед іконою

"Покров Пресвятої Богородиці"

Про Пресвята Діва, Мати Господа вишніх Сил, неба і землі Цариці, граду і країни нашея все-потужна Заступниці! Прийми хвалебно-подячний спів це від нас, недостойних рабів Твоїх, і принесеш молитви наша до Престолу Бога Сина Свого, щоб милостивий буде неправд нашим і пробавіт благодать Свою шанують всечесне ім'я Твоє і з вірою та любов'ю поклонятися чудотворному образу Твоєму. Несміт бо гідно від Нього помилувані бити, аще не Ти умілостівіші Його про нас, Владичице, яко вся Тобі від Нього можлива суть. Тим-то до Тебе прибігаємо, яко до безсумнівний і скоріше Заступниці нашої: почуй нас, тих, хто молиться Тобі, осені нас все-державним покровом Твоїм і випроси у Бога Сина Твого пастирем нашим ревнощі і пильнування про душі, заступники вони мудрість і силу, судиям правду і неупереджений , наставником розум і покору, чоловіком любов і злагода, чадом послух, ображеним терпіння, обідящім страх Божий, скорботним благодушність, радующімся утримання:
Амінь.


Молитва в захисті від бідності і інших бід святої Ксенії Блаженної

Освятив всеблаженна мати Ксенія! Під дахом Всевишнього жила, ведена і укрепляемая Бо-гоматерію, голод і спрагу, хлад і спеку, був зганьблений і гоніння зазнала, дар прозорливості і чу-дотворенія від Бога Ти прийняла і під захистом Всемогу-шаго покоішіся. Нині Свята Церква, яко запашний колір, прославляє тя: стоячи перед на місці поховання твого, перед образом твоїм святим, яко мерщій ти, сушею з нами, молимося тобі: прийми прохання наші і принеси їх до Престолу Милосердного Отця Небесного, яко відвагу до Нього імущих , випроси притекающим до тебе вічне спасіння, і на благая справи і починання наша щедре благословення, від усяких бід і скорбот позбавлення, стань святими твоїми молитвами перед Всемилостивий Спасителем нашим про нас, недостойних і грішних, допоможи, свята блаженна мати Ксенія, мл денцией світлом Святого Хрещення озаріті і печаттю дару Духа Святого закарбувати, отроки і тієї дівчини в вірі, чесності, богобоязливості і цнотливість вихованням ти і успіхи в навчанні їм дарував; болящія і недугу-ющія зціли, сімейним любов і злагода пошли, чернецтву подвигом добрим подвизатися сподоби і від зневаги захисти, пастирі в міцності духу утверди, народ і країну нашу в світі і безміна-тежіі збережи, про позбавлених в передсмертний час причастя Святих Христових Тайн умоли: ти наша надія і сподівання, швидке услишаніе і позбавлення, тобі подяку віддаємо і з тобою славимо Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва Ангелу-хранителю для захисту від бідності

Взиваю до тебе з благанням, благодійник і покровитель мій, посередник мій перед Господом Богом, свя-тий ангела Христов. Взиваю до тебе, бо збідніли клуні свої, стоять порожніми хліва мої. Чи не радують око більше мої засіки, а капшук порожня. Знаю, то випробування мені, грішному. А тому молю тебе, святий, бо чесний перед людьми і Богом, і гроші мої завжди чесні були. І не брав я гріха на душу, але завжди розживається по Божому провидінню. Не губи мене голодом, гнобити убогістю. Не дозволь смиренному рабу Божу померти зневажуваним усіма жебраком, бо працював я пребагато на славу Господа. Захисти мене, святий ангеле-покровитель мій, від життя в бідності, бо не винен я. Оскільки винен, то буде на все воля Божа. Амінь.

Молитви в інших потребах і проблемах можна знайти в розділі "Молитви"

Молитви в інших потребах і проблемах можна знайти в розділі   Молитви

Станіслав Кучеренко
www.power911.ru