Станіслав Кучеренко Екстрасенс. Біоенергетик. Таролог. Майстер Рейкі - Молитви за здоров'я

Молитва про здоров'я до Пресвятої Богородиці

Прийми, о Всеблагословенная і всемощного Пані Владичице Богородице Діво, ся молитви. зі сльозами Тобі приносимо від нас, недостойних рабів Твоїх, до Твоєму цельбоносно образу спів возсилаємо з розчуленням, яко самій же тобі, зде сущою і внемлющим зойку нашому. За коемуждо бо прохання виконання твориш, скорботи облегчаеші, немічним здоров'я даруєш, разслабленния і недужния ісцеляеші, від біснується біси прогоняеші, обідімия від образ ізбавляеші, прокаженния очіщаеші і малі діти милуєшся, ще ж, Пані Владичице Богородице, і від уз і темниць свобождаеші: вся бо суть можлива клопотанням Твоїм до Сина Твого, Христа Бога нашого. Про Всепетая Мати, Пресвята Богородице! Чи не переставай молитися за нас, недостойних рабів Твоїх, що славлять Тебе і шанують Тебе, і поклоняються з розчуленням Пречистому образу Твоєму, і надію імущих неповоротних і віру безсумнівною до Тебе, Приснодіві преславне і непорочності, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва матері про здоров'я дитини

Господи Ісусе Христе, буди милість Твоя на дітях моїх (імена дітей), збережи їх під покровом Твоїм, покрий від усякого лукавого похоті, віджени від них усякого ворога і супостата, відкрий їм вуха і очі сердечні, даруй розчулення і смиренність серцям їх. Господи, всі ми творіння Твоє, пожалій дітей моїх (імена), і зверни їх на покаяння. Спаси, Господи, і помилуй дітей моїх (імена), і просвіти їм розум світлом розуму Євангелія Твого, і настави їх на стежку заповідей Твоїх, і навчи їх, Спасе, творити волю Твою, бо Ти єси Бог наш »

Молитва Священномученика Пантелеймону про зцілення від хвороб

О, великий угоднику Христовий, страстотерпче і лікаря многомилостивий Пантелеймона! Надо мною, грішним рабом, вислухай благання і благання моє, умилостив небесного, верховного Лікаря душ і тілес наших, Христа Бога нашого, нехай дасть ми зцілення від недуги, мя гнетущаго.

Прийми недостойне моління грешнейшаго паче всіх людей. Відвідай ма благодатним відвідуванням. Твоїх гріховних виразок моїх, помажеш їх єлеєм милості твоєї і зціли мя; да здоровий єси душею і тілом, залишок днів моїх, благодаттю Божою, возмог провести в покаянні і догоджання Богу і сподоблюся восприяти благий кінець життя мого.

Їй, угоднику Божий! Умоли Христа Бога, та заступництвом твоїм дарує здоров'я тілу моєму і порятунок душі моєї.

Амінь.

Молитва Святий мучениці Параскеві про зцілення дитини

О, свята і преблаженні мучениці Христового Параскево, окрасо дівоцька, мучеників похвало, чистоти образі, великодушних зерцало, премудрих здивування, віри християнської охоронниці, ідольския льсти облічітельніца, Євангелія Божественного поборницею, заповідей Господніх ревнітельніце, сподобилася прийти до пристановища вічного спокою і в Чертоза Жениха твого Христа Бога світло веселиться, подвійним вінцем дівоцтва і мучеництва прикрашена! Молимо тебе, свята мученице, буди про нас печальницею до Христа Бога, Його ж преблаженні зором повсякчас веселитися. Моли Всемилостивого, що Його словом очі сліпим відкрив її, нехай визволить нас від хвороби ОЧЕС наших, тілесних укупі і душевних; Розженіться твоїми святими молитвами темний морок, який прибув від гріхів наших, випроси у Отця Світла світло благодаті душевним і тілесним ОЧЕС нашим; просвіти нас, затьмарених гріхами, світлом Божої благодаті, так твоїх заради святих молитов дасться безочесним солодке зір. О, велика угодниця Божа! О, мужньо діво! О, міцна мучениці свята Параскево! Святими твоїми молитвами будь нам грішним помічниця, заступайся і молися за окаянних і зело недбайливих грешнецех, прискорить на допомогу нам, бо зело немічних есми. Моли Господа, чиста дівчині, молі Милосердного, свята мученице, молі Жениха твого, непорочна Христова невісто, та твоїми молитвами пособствовавші, мороку ж гріховного ізбивше, у світлі істинної віри і діянь Божественних внидем у вічне світло дні невечірнього, до міста веселощів пріснаго, в немже ти нині світло блістаеші славою і радістю безкінечності, славословящі і оспівуючи з усіма небесними силами Трісвятітельное Єдине Божество, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва про зцілення хворого

Владико, Вседержителю, святий Царю, наказуяй і не умерщвляяй, утверждаяй нізпадающія і зводив би зігнутих Він випростовує, тілесні чоловіків скорботи ісправляяй, молимося Тобі, Боже наш, раба Твого (ім'я) немоществующа відвідай милістю Твоєю, прости йому всякий гріх вільне й мимовільне. Їй, Господи, лікарську Твою силу з неба пошли, доторкніться телеси, згас огневица, приборкай пристрасть і всяку хворобу таящуюся, буди лікар раба Твого (ім'я), збудуй його від одра болезненнаго і від ложа озлоблення ціла і всесовершенного, даруй його Церкви Твоєї благоугождающа і творяща волю Твою. Твоє бо є, еже милувати і спасати нас, Боже наш, і Тобі славу возсилаємо, Отцю і Сину і Святому Духу, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва в хвороби

Господи Боже, Владико життя мого, Ти по милість Твою сказав: не хочу смерті грішника, але щоб він звернувся і живий був. Я знаю, що ця хвороба, якою я страждаю, є Ти їх за мої гріхи і беззаконня; знаю, що у справах моїм я заслужив найтяжче покарання, але, Чоловіколюбче, ти зробиш мною не по злобі моїй, а по безмежному милосерді. Не пожадай смерті моєї, але дай мені сили, щоб я терпляче зносив хворобу, як заслужене мною випробування, і по зцілення від неї звернувся всім серцем, всією душею і всіма моїми почуттями до Тебе, Господа Бога, Творця мого, і буде він жити! Для виконання святих Твоїх заповідей, для спокою моїх рідних і для мого благополуччя. Амінь.

Молитва про здоров'я перед іконою Богородиці «Казанська»

Про пресвята Пані, Владичице Богородице! З острахом, вірою і любов'ю перед чесною і чудотворною іконою Твоєю, молимо Тебе: Не відверни лиця Твого від вдаються до Тебе, благай, милосердна Мати, Сина Твого і Бога нашого, Господа Ісуса Христа, нехай збереже мирною країною нашу, Церква ж Свою святу непохитну та хай береже, і від зневіри, єресей і розколу та позбавить. Не маємо бо іншої допомоги, що не маємо іншої надії, крім Тебе, Пречиста Діво: Ти єси всесильна християн Помічниця і Заступниця: визволи ж і всіх, хто з вірою Тобі моляться, від падінь гріховних, від наклепу злих людей, від всяких спокус, скорбот, хвороб, бід і від внезапния смерті: даруй нам дух розтрощення, смиренність серця, чистоту помислів, виправлення гріховної життя і залишення гріхів, щоб усі, вдячно воспевающе величі і милості Твоя, являемия над нами зде на землі, сподобилися і Небесного Царства, і тамо з усіма святими прославимо пречестное і чудове ім'я Отця і Сина і Святого Духа на віки віків.

Молитва про зцілення до Господа Бога

Про Господь мій, Творець мій, прошу допомоги Твоєї, даруй зцілення рабі божій (рабу Божому) (ім'я), обмий кров її (його) промінням Твоїм. Тільки за допомогою Твоєю прийде зцілення їй (йому). Доторкнися до неї (нього) силою чудотворною, благослови всі шляхи її (його) до спасіння, одужанню, зцілення.
Подаруєш тілу її (його) здоров'я, душі її / його / - благословенну легкість, серцю її (його) - бальзам божественний. Біль відступить, і сили повернуться, і рани загояться її (його) тілесні і душевні, і прийде допомога Твоя. Промені Твої з Небес дійдуть до неї (нього) і дадуть їй (йому) захист, благословлять на зцілення від недуг її (його), зміцнять віру її (його). Так почує молитву цю Господь. Слава і подяка силі Господа. Амінь.

Молитви в інших потребах і проблемах можна знайти в розділі "Молитви" .

Молитви в інших потребах і проблемах можна знайти в розділі   Молитви

Станіслав Кучеренко
www.power911.ru