Свято Жнив в церкві «Христа Воскреслого

30 жовтня 2016 в Церкві «Христа Воскреслого» пройшло Свято Жнив. Свято відкрили хлопці зі старшої групи дитячого служіння танцем зі стрічками. Для віруючих людей Свято Жнив є часом, коли слід підвести підсумки минулого літа, «зібрати духовний урожай» за цей період.

Ця думка була добре проілюстрована в спектаклі про дари Духа Святого (режисер А. Пстиго). Сумніви вбивають нашу віру і знищують плоди Духа! Потрібно тримати відкритою «двері» свого серця для Духа Святого, не слухати голосу сумнівів. У виставі брали участь Микола СИЛИЦЬКИЙ, Станіслав Кулаєв, а також діти Церкви.

У відеозвіт про минулі заходи ми побачили відео і про що стали традиційними дитячих конференціях, і про нові країни, що відкрилися для проповіді Слова Божого, і про урочистих подіях в Церкві, які відбулися за минулий рік, і багато іншого.

Традиційно це свято має назву День подяки, так як люди історично приносили десяту частину плодів на знак вдячності за багатий урожай. Про подяки і про те, щоб ми не забували жертви Христа і роботи Духа, яку здійснюють в нашому житті, була проповідь пастора.
Забуваючи своє «темне» минуле, ми прирікаємо себе і своїх дітей на повторення минулих помилок ...
Червоною ниткою пройшла через проповідь думка: «... пам'ятай, що ти був рабом ...» (Повторення Закону 16:12).

Коли ми бачимо голод в країнах Африки і Азії, наше серце наповнює подяку за своє матеріальне благополуччя, за все, що ми маємо сьогодні. Коли ми бачимо, що смерть наздоганяє молодих і безтурботних, люди страждають від безвиході, ми починаємо дякувати Богові за спокуту і вічне життя. Бог врятував, звільнив і підняв кожного, хто колись присвятив Йому своє життя, уражену гріхом.
Ми згадували в цей день, розуміючи, з якої духовної, душевної та матеріальної скрути вивів нас Господь.
А завершилося свято ще однією радісною подією - заручинами наших дорогих Артема Ваганова і Дар'ї Сюськіной.
Велика подяка всім братам і сестрам, які взяли участь в організації свята!

Велика подяка всім братам і сестрам, які взяли участь в організації свята

джерело: dommilosti.ru