Таємні імена Бога

  1. Забуті імена Божественної енергії

Це зараз матюки вважаються нецензурною лайкою і лайкою, але ж вони несуть таємний, сакральний смисли і божественні вібрації. У Старому завіті існує таємне ім'я Бога, невимовне - тетраграмматон.

У Старому завіті існує таємне ім'я Бога, невимовне - тетраграмматон

Воно складається з чотирьох букв івриту Й-Х-В-Х. Ніхто точно не знає, як воно вимовляється. Одні вважають: Яхве, інші - Єгова. Але коли юдеї читають тору, то дійшовши до цього секретного імені, не вимовляють його вголос, а замість нього говорять: Адонай. Що перекладається як Господь, Пан, Вседержитель. І лише первосвященик знав, як правильно вимовляти це таємне ім'я і використовував його як мантру. Відомо, що іудеї пишуть і читають справа наліво. А це ім'я було зашифровано навпаки, щоб ніхто не здогадався. Отже, правильно воно було написано так: Х-В-Х-Й. Як відомо, голосних букв в івриті немає, тому деякі приголосні вимовляються як голосні і редукуються. Наприклад, буква «У» часто і в російською та іншими мовами редукується в букву «У». Наприклад: АВТО - АУТО. А друга буква «Х» може вживатися для протягу попередній гласною. Як в німецькій мові, наприклад, Fahren - вимовляється, як Фаааарен. Тоді таємне ім'я Бога звучить так: ХУУУУЙ. Це слово і вібрація означає творить силу Творця.

Читаючи Старий Завіт, я перейнявся тим, що коли Авраам уклав договір з Богом, то зробив собі обрізання. Яке відношення Бог має до людського пеніса, якось не логічно. Але якщо прийняти, що ім'я Бога - ХУЙ означає, що творить пеніс, то все сходиться і виходить логічно. А слово «Єврей» відбувається теж від імені Бога. ЯХВЕЙ - значить божественна людина. Але якщо прочитати в зворотну сторону, то сенс вийде - людина обрізаний. Або латиною: Homo Cutikus.

Забуті імена Божественної енергії

Але все в світі піддається творення і руйнування, без цього немає життя, немає руху. Раз є Ян, то повинен бути і Інь. Друге таємне слово, яке увійшло в російську мову і стало забороненим (до речі, заборона була введена для того, щоб «не згадували ім'я Бога всує») має означати руйнівну силу. Це слово складається з двох слів і зберегло своє значення в англійській мові: PITH DARK - сила (енергія) темряви. Темна енергія, енергія руйнування. Практикуючі адепти сідали в коло, Майстер в центрі співав протяжно низьким голосом: ХУУУУЙ, а учні, сидячи навколо, протяжно підхоплювали високими голосами: ПІЗДААААААК.

Ну і третє слово повинно бути, адже крім творення і руйнування має бути саме рух, сам акт. Слово ебать, походить від старослов'янського «БАТЯ». Батько. Ебать - значить ставати «Батей», батьком, здійснювати статевий акт, творити, створювати. У давнину жерців звали НЕ батюшка, як зараз, а «ЕБАТЮШКА», ласкаво. Стародавнього слов'янського бога звали ібун або ЕБУН. А МОЛЕБЕНЬ - молитва до ЕБУНУ. По батькові теж пов'язані з цим словом. «Ібіч» або «ич» - значить батьків син: Миколайович, Матвійович. В арабській мові це збереглося як ИБН. Наприклад, Салман Ібн Дауд - Салман Даудовіч.

Ось така історія російського мату. Не користуйтеся цими таємними словами для лайки і образи, ставитеся до них з повагою і пошаною, і використовуйте тільки як мантри або молитви.

Не користуйтеся цими таємними словами для лайки і образи, ставитеся до них з повагою і пошаною, і використовуйте тільки як мантри або молитви