Ваша ікона-заступниця, за датою народження. Вона буде зберігати Вас від усіх негараздів!

Тепер я знаю свою ікону і покровителя, який захистить від усяких нещасть і негод!

Кожна людина хоче знати, що він у безпеці. Ми робимо все можливе для цього. Ми намагаємося не ризикувати, робимо все можливе, щоб не накликати на себе біду.

Але завжди приємно знати, що не тільки ти намагаєшся зробити все можливе заради свого захисту, а й те, що є сили, які всіляко намагаються тебе вберегти і захистити.

Слово «ікона» - грецьке, означає «образ», «зображення». Ікона - це священне зображення Господа, Матері Божої, ангелів, святих. Ікони пишуться строго відповідно до іконописних каноном.

Ікона - це образ, який підносить розум до прототипу, що допомагає духовно з'єднатися з тими, кому моляться.

У кожного є свій ангел-хранитель і своя ікона-заступниця, яка дається від народження.

Знаючи, який святий протегує саме вам, можна вибрати свою ікону і звертатися до неї в молитві за допомогою і підтримкою.

Кожній людині відповідає своя ікона: її вибір залежить від певного проміжку часу, в який потрапляє ваша дата народження. Така ікона має більшу силу і може вберегти від великої біди, а також залучити у ваше життя радість, щастя і благополуччя.

Тих, хто народився з 22 грудня по 20 січня, захистить ікона Божої Матері «Державна», а ангели-хранителі у них святий Сильвестр і преподобний Серафим Саровський.

Народжених з 21 січня по 20 лютого охороняють святі Афанасій і Кирило, а захистять їх ікони Божої Матері «Володимирська» і «Неопалима Купина». Народжених з 21 січня по 20 лютого охороняють святі Афанасій і Кирило, а захистять їх ікони Божої Матері «Володимирська» і «Неопалима Купина»

Ікона Іверської Божої Матері є заступницею тих, хто народився з 21 лютого по 20 березня. Ангели-охоронці у них святий Алексій і Мілентій Антіохскій.

Народженим з 21 березня по 20 квітня треба просити захисту у ікони Казанської Божої Матері, а охороняють їх святі Софроній і Інокентій Иркутские, а також Георгій Сповідник.

Ікони «Споручниця грішних» і Іверської Божої Матері захистять народжених з 21 квітня по 20 травня. Святі Стефан і Тамара, апостол Іоанн Богосолов є їх ангелами-охоронцями.

Відео на наступній сторінці: