Заради чого варто жити? 13 цитат відомих християн про сенс життя

  1. «У житті бувають різні періоди, настрій людини змінюється. Змінюється і сама людина. Кожен молиться...
  2. «Живи просто, по совісті, пам'ятай завжди, що Господь бачить, а на інше не звертай уваги».
  3. «Всі ми живемо заради чогось і підкоряємося цьому істинному володареві своєму житті. Якщо цей король...
  4. «Коли страх визначає наше життя, нашим богом стає захищеність. Коли нашим богом стає захищеність,...
  5. «Вся до краплі кров, що циркулює в його духовному організмі, понесе життя, однак у деяких людей по...
  6. «Проповіддю повинні бути наші життя, а не наші слова».
  7. «Люди готові сперечатися через релігію, писати про неї книги, боротися і вмирати за неї, але тільки...
  8. «Відповідно до законів Царства Божого, людина опускається в долину плачу, перш ніж буде піднесений...
  9. «Чи не краще ль померти, ніж жити і знати, що Бог прийшов і не схожий на Бога, в якого ми вірили і...
  10. «Будуючи своє життя на сльозах інших, про щастя мріяти не доводиться».
  11. «Жодна людина не має права вести настільки споглядальну життя, щоб забути про свій обов'язок служіння...
  12. «Якщо ми померли у Христі без жалю, ми повинні жити для Христа беззастережно».
  13. «Те, що ми приймаємо за прикрі непорозуміння, насправді і є життя».

Заради чого ми живемо і заради чого варто жити? Ось 13 цитат відомих християн про те, що значить жити на повну.

«У житті бувають різні періоди, настрій людини змінюється. Змінюється і сама людина. Кожен молиться повинен знайти свій ритм і свій спосіб подарувати любов і увагу Тому, Хто створив нас і Хто тримає нас в Своїх руках ».

Філіп Янсі (род.1949), американський християнський автор, редактор з особливих доручень у «ChristianityToday».

«Живи просто, по совісті, пам'ятай завжди, що Господь бачить, а на інше не звертай уваги».

Анатолій Оптинський (1855 - 1922), ієросхимонах, преподобний Російської православної церкви, насельник Оптиної пустелі.

«Всі ми живемо заради чогось і підкоряємося цьому істинному володареві своєму житті. Якщо цей король - не Бог, нас чекає нескінченне пригнічення ».

Тім Келлер (нар. 1950), пастор Пресвітеріанської Церкви Спасителя в Нью-Йорку.

«Коли страх визначає наше життя, нашим богом стає захищеність. Коли нашим богом стає захищеність, ми поклоняємося життя без ризику. Чи може любитель покійної житті здійснити що-небудь велике? Чи здатна обережність на благородні справи? Для Бога? Для людей?"

Макс ЛУКАДУ (род.1955), один з найпопулярніших християнських письменників Америки.

«Вся до краплі кров, що циркулює в його духовному організмі, понесе життя, однак у деяких людей по жилах тече нежива кров».

Чарльз Сперджен (1834 - 1892), англійський проповідник і богослов, пастор найбільшої баптистської церкви Англії.

«Проповіддю повинні бути наші життя, а не наші слова».

Томас Джефферсон (1743 - 1826), видатний діяч Війни за незалежність США, один з авторів Декларації незалежності (1776), 3-й президент США в 1801-1809 роках, один з батьків-засновників цієї держави, видатний політичний діяч, дипломат і філософ епохи Просвітництва .

«Люди готові сперечатися через релігію, писати про неї книги, боротися і вмирати за неї, але тільки не жити по ній».

Чарльз Колтон (1780-1832), англійський письменник, священик і колекціонер творів мистецтва.

«Відповідно до законів Царства Божого, людина опускається в долину плачу, перш ніж буде піднесений на гору духовної слави ... Людина повинна досягти межі власних сил, перш ніж він почне по-справжньому жити».

Біллі Грем (1918-2018), американський релігійний і громадський діяч, пастор баптистської церкви. Член найбільшого баптистського об'єднання в світі - Південної баптистської конвенції.

«Чи не краще ль померти, ніж жити і знати, що Бог прийшов і не схожий на Бога, в якого ми вірили і якого чекали? Неначе зійшло сонце, і сонце це чорне ».

Клайв С. Льюїс (1898 - 1963), британський ірландський письменник, поет, викладач, вчений і богослов.

«Будуючи своє життя на сльозах інших, про щастя мріяти не доводиться».

Іоанн Крестьянкин (1910 - 2006), священнослужитель Російської православної церкви, архімандрит. Один з найбільш шанованих старців Російської православної церкви в кінці XX - початку XXI століть.

«Жодна людина не має права вести настільки споглядальну життя, щоб забути про свій обов'язок служіння ближньому».

Аврелій Августин (354 - 430) християнський богослов і філософ, найвпливовіший проповідник, єпископ Гиппонский (з 395 року), один з Отців християнської церкви.

«Якщо ми померли у Христі без жалю, ми повинні жити для Христа беззастережно».

Пол Вошер (нар. 1961), один з найвідоміших євангельських проповідників, засновник і директор місіонерського товариства «HeartCry».

«Те, що ми приймаємо за прикрі непорозуміння, насправді і є життя».

Клайв С. Льюїс (1898 - 1963), британський ірландський письменник, поет, викладач, вчений і богослов.

Заради чого ми живемо і заради чого варто жити?
Чи може любитель покійної житті здійснити що-небудь велике?
Чи здатна обережність на благородні справи?
Для Бога?
Для людей?
«Чи не краще ль померти, ніж жити і знати, що Бог прийшов і не схожий на Бога, в якого ми вірили і якого чекали?