Змова на удачу і щастя | 100 змови і приворот. Пристріт і псування.

«Я йду в сорочці Богоматері; да осінять мене пани мого Бога, чотири корони неба, святий Іоанн Євангеліст, святий Лука, святий Матфей, святий Марк. Так збережуть мене від чоловіка, від жінки, від свинцю, від заліза, від стали, щоб не могли вони мене ні поранити, ні порізати, ні кісток моїх зламати. Світ Богу ».

Слідом за проголошенням змови потрібно покласти в праву кишеню папірець, на якій написано:

«Est principo.est in principo, est in verbum.Deum et tu phantu»

Сенс цієї фрази приблизно наступний:

«Є дійсно, є в дійсності, є в слові, в Бога, і всюди». Дія магічного прийому-одні добу.

Заклинання на шпильку (для удачі)

У неділю, коли в церкві готуються до служби, десь о 12 годині дня, запаліть будинку свічку і, коли з неї почне бігти тане віск, підставте під краплі воску нову булавочку так, щоб віск капав в круглий отвір на кінець шпильки. В цей час читайте заклинання на удачу.

Читають тричі, нечутно, ледь ворушачи губами. Якщо чийсь слух вловить заклинання, то воно діяти не буде.

«Заклинання духів проникне в цей предмет. Через цей отвір заклинаю духів залишитися в цьому предметі, заклинаю духів берегти мене своєю силою. Заклинаю духів нести через цей предмет мені удачу в понеділок, у вівторок, в середу, в четвер, в п'ятницю, в суботу і в неділю. Вранці, вдень і ввечері. Амінь ».

Для досягнення задуманого

Рвуть з трьох різних дерев по гілочці, додають до них по прутика з трьох різних мітел, додають до них з трьох віників по кущику і отриманий таким чином «букетик» кидають на перехресті доріг. Перш ніж нести, наговорюють на нього.

«Як Соломон досяг своєї мети, так і я, раб Божий (ім'я), досягну своей.Утренняя зоря з сонцем, сонце з вечірньою зорею, а вечірня зоря з Божою місяцем, а Божа місяць з першою зіркою. А я, раб Божий (ім'я), при виконанні свого бажання. Амінь ».

Читають три рази.

На щастя

Прочитайте цю змову три рази: раз до того, як йдете до церкви, раз біля церкви і втретє - повернувшись з церкви. Увійшовши до церкви, ставлять 12 свічок на честь тих, хто йшов з Христом. Ставлять до будь-яких ікон, куди душа потягне. І сорок днів - пост, після того як прочитаєте останній раз.

«Варто церква золота, в ній престол срібний, над ними ікона говорить, на мене дивиться. Встану я в церкві золотий перед престолом срібним, під іконою говорить, Матір'ю Божою яка дивитиметься. Дай ти мені, Божа Мати, з цього дня щасливою стати. Беру щастя руками, виходжу своїми ногами. В ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь ».

На удачу

Цей наклеп читають в повний місяць, але в недільний день. Тут потрібно буде вгадати. Читають, дивлячись на себе в дзеркало. Дзеркало повинно висіти на стіні або хоча б бути притуленим до стіни. На столі дзеркало не повинно стояти ні в якому разі!

«Баба-колдуніца, та, що в труні лежить і свій труну вартує. Ти ходила по землі сміливо, ти вершила своє чаклунське справу. Щастя збирала і у людей відбирала, удачу крала і собі дарувала, подаруй мені, Мертва, удачу. Дай мені, колдуніца, щастя на додачу. Заповідаю тобі сороковий псалом і псалом сорок перший і з Чорної Магії перший. Забираю у тебе удачу і щастя на додачу. Амінь. Амінь. Амінь ».

Н ашёл цікаве - поділися з друзями!

Н ашёл цікаве - поділися з друзями