Змова від пики

  1. Змови і молитви від пики Змови і молитви від пики використовуються з давніх часів, коли медицина...
  2. Змова від пики на обличчі
  3. Змова від пики на тілі
  4. Змова від пики на нозі

Змови і молитви від пики

Змови і молитви від пики використовуються з давніх часів, коли медицина не могла визначити, що причина запалення і захворювання криється в стрептококової інфекції. Раніше вважалося, що замовляння і молитву мають силу. Силу, яку краще не будити, якщо звичайно не йдеться про нагальну необхідність, інакше можна накликати на себе біду.

Існує ряд правил, яких необхідно дотримуватися при проголошенні змов. Основне правило - прокинутися рано вранці, натщесерце вийти на вулицю, бажано на поле або в паркову територію, зібрати росу, вмитися нею, а якщо поруч є річка, то вмитися з річки, вклонитися до землі на 4 сторони. Після цього необхідно повернутися до висхідного сонця, перехреститися і тричі прочитати найголовнішу молитву «Отче наш» і тільки після цього ритуалу можна читати змову.

Якщо немає можливості вийти на вулицю і змова буде читатися будинку, то днем ​​потрібно стояти обличчям а схід, а ввечері, особою на захід. При цьому, приміщення в якому буде читатися змова має бути чистим і добре провітреним. Змова можна вимовляти голосно, але можна і пошепки, головне робити це виразно, проникливо, з почуття, не поспішати, чи не запинатися і не комкать слова.

Давайте розглянемо найпопулярніші і дієві змови від пики.

  1. «Вимолювати і вимовляю у раба Божого (ім'я) земляну, водяну, природну, придуману, прісмешную, засуджену, болючную, кипучу, повзучу, текучу, зелену пику, білу пику. Прошу я тебе, рожа, низьким поклоном, покірним словом: немає тебе у раба Божого (ім'я), не стояти в крові, кісток не ламати. Крові не сушити і голову не схилити. Відправляю я тебе, рожа, на синє море. На синьому морі синій камінь лежить, на тому камені престол стоїть, на те престолі три коробочки повні. За тим престолом Сам Господь сидить, за молитовну книжечку тримається, книгу читаючи і у раба Божого (ім'я) пику вимолюючи. Амінь! Амінь! Амінь! »
  2. «Господи, Ісус Христос, Свята Богородиця, я вас прошу - допоможіть. Рожа колючий, рожа свербучая, виступи з раба Божого (ім'я), з кісток, з мощей, йди на болото, там ти коли, там ти гори, і червоність, і ломоту давай. Я тебе вмовляю: «Іди геть! А тут у раба Божого (ім'я) Не коли, що не гори, ломоту не дай. Амінь ».
  3. Даний змова від пики необхідно читати протягом трьох днів. Після кожного прочитання змови необхідно спльовувати через ліве плече.

«Рожа ти, пика, різдвяні рожа, Я тебе, рожа, заморожу, Я тебе, рожа, вогнем спалю, Я тебе, рожа, вином заллю, Мелом засиплю, сукном затру».

Крім сказаного змови рекомендується взяти червону хустку, три рази провести ним по пики і посипати рану подрібненим крейдою.

  1. «Йшла Христового матір, зустріли її три брата, стали катувати: - Де йдеш. Христова Мати? Іду бешиху і пику шепотіти від раба Божого (ім'я) народженого, хрещеного, молитовного, причащання. Бешиха і рожа ломовий, пухка, наривного, гнійна, вітрова, водяна, думання, завдань, спадання. Чи не сама я її вимовляю. Господа Бога на допомогу закликаю, дванадцять ангелів і апостолів. Амінь, амінь, амінь ».

Читати змову необхідно дев'ять разів, після цього обводити і хрестити хворе місце.

  1. «Отче наш», а потім змова: «Рожа-рожище, бешиха-бешіще, прилетів орліще, сіл на бешіще, крилами розмахував, лапами роздер. Тут тобі не бути, жовтих костей не ломити, червоної крові не пити, білого тіла не сушити, завзяте серце не мучити, буйну голівоньку НЕ ломити. Помилуй і охорони, Господи, раба Божого (ім'я), моліть Бога за нас (перерахувати святих) »
  2. «Йшов Бог через свинячий лог і ніс три пики. Одна сохне, інша в'яне, третя з тіла зганяє. Рожа-породілля, красна дівиця, не ходи по білим ногах, не ходи по синім жилах, не роби ран на білих ногах, не роби ран на синіх жилах. Я словом, а Бог допомогою. Амінь ».
  3. «Господи Ісус Христос, Свята Богородиця, я Вас прошу - допоможіть. Рожа колючий, рожа свербучая, виступи з раба Божого (ім'я) з кісток, з мощей, йди на болото, там ти коли, там ти гори та почервоніння, і ломоту давай. Я тебе вмовляю: «Іди геть. А тут у раба Божого (ім'я) Не коли, що не гори, ломоту не дай. Амінь ».

Заговорювати рану цією змовою необхідно по 9 раз 3 дні поспіль.

  1. «Святий день (назвіть день, в який заговорюється). Приступи, поможи рабу Божому (ім'я) пику заговорювати. Рожа-рожа, тобі тужити негоже, не хворіти, чи не свербеть, що не колоти. Лети, рожа, в білий світ на липовий цвіт, вітром одувая, дощем омиваючи, на круті гори засилаючи. Там тобі тужити, гуляти, у раба Божого (ім'я) пики не бути. Я зі своїм духом, Господь з допомогою ».

Лікування пики змовами

Змови - це давні язичницькі заклинання, які дійшли до нас із глибини століть. Зрозуміло, вони не зберегли свою первозданність і мають значні спотворення. Все це сталося через течію часу, розвитку і еволюції народів, і звичайно ж, прийняття християнства. Але змови зберегли і донині свою словесну силу, яка полягає в строгості змови і не допускає спотворень тексту. Сила змов в замикає і могутню силу слова.

Лікування пики змовами необхідно починати з читання молитви «Отче наш» або «Живий у допомозі».

"Отче наш…"
Отче наш, що єси на небесах!
Хай святиться ім'я Твоє,
нехай прийде Царство Твоє,
нехай буде воля Твоя,
як на небі і на землі.
Хліб наш насущний дай нам днесь;
і прости нам провини наші,
як і ми прощаємо винуватцям нашим;
і не введи нас у спокусу,
але визволи нас від лукавого.
Бо Твоє є Царство і сила і слава на віки.
Амінь.

«Живий у допомозі»

«Живий у допомозі Вишнього, під покровом Бога небесного оселиться, каже Господеві: Заступник мій єси і пристановище моє, Бог мій, і я надіюся на Нього. Яко Той позбавить тя від мережі Ловчий і від словес бунтівна: плещмя Своїм вкриє тебе, і під Кріля Його сподіваєшся: зброєю обидет тя істина Його. Чи не бійся від страху нощнага, від стріли летящи за днів, від речі у темряві минуще, від зустрічайте і біса полуденного. Впаде від країни твоєї тисяща і тьма одесную тобі, до тебе ж не дійде!. Обаче очима Твоїми дивишся і відплати грішників побачиш. Бо Ти, Господи, моя надія: Вишнього єси притулок Твоє. Чи не прийде до тебе зло, і рана не наблизиться телеси твоєму: яко Ангелом Своїм заповесть про тебе, сохраняте тя у всіх твоїх дорогах. На руках візьмуть тебе, та ніколи спіткнувся об камінь ногу твою: на гаспида і василіска наступіші, і попереші лева і змія. Яко на Мя улову, і врятую, і покрию, і, яко позна ім'я Моє. Буде кликати Мене, і почую його; з ним есмь в скорботі, ізму його: довготою дний виконаю його і він бачити буде спасіння Моє ».

«Йшов Бог через свинячий лог і ніс три пики. Одна сохне, інша в'яне, третя з тіла зганяє. Рожа-породілля, красна дівиця, не ходи по білим ногах, не ходи по синім жилах, тижнем ран на білих ногах, не роби ран на синіх жилах. Я словом, а Бог допомогою. Амінь ».

Змова від пики на обличчі

Заговорювати пику 9 днів поспіль по 3 рази на день.

«Першому разом, найкращим часом Господу Богу помолюся. Святий Пречистої поклонюся. Зорі-зірниці, Божі помічниці, приступите, від пики заговорити допоможіть. Ішла Божа Мати через гору, несла три пучка жита. Перший висох, другий свял, а третій пропав. І ти, пика, пропади, і по обличчю, по тілу не ходи. Щоб не боліло, не горіло, і назад не от'ярівалось. Не я кажу, Господь Бог говорить. Амінь ».

Змова від пики на тілі

Цим змовою необхідно заговорювати пику 3 дні поспіль по 9 раз в день.

«Святий день (назвати день, в який заговорюється) Приступи, поможи рабу Божому (ім'я) пику заговорювати. Рожа - рожа, тобі тужити не гоже, не хворіти, не хворіти, чи не свербеть, що не колоти. Лети, рожа, в білий світ на липовий цвіт, вітром сдувая, дощем змиваючи, на круті гори засилаючи. Там тобі тужити, гуляти, а у раба Божого (ім'я) пики не бути. Я зі своїм духом, Господь з допомогою. Амінь ».

«Господи Ісусе Христос, Свята Богородиця, я Вас прошу - допоможіть. Рожа колючий, рожа свербучая, виступи з раба Божого (ім'я) з кісток, з мощей, йди на болото, там ти коли, там ти гори та почервоніння і ломоту давай. Я тебе вмовляю: йди геть. У? тут у раба Божого (ім'я) Не коли, що не гори, ломоту не дай. Амінь ».

«Першим разочка, першим часочком пику садили, пику поливали, рожа не зійшов, на« ні »пішла. Другим разочка, другим часочком пику садили, пику поливали, рожа не зійшов, на «ні» пішла .. »Так читати до 12 разів.

«Вмовляю пику горючу, болючі, противну, погану, поглядную з білої кістки, з чорної крові, жіночу, мужчінскую, вітряну, водяну». Змова читати на зорі ранкової або вечірньої протягом 3 днів. Після прочитання змови 3 рази подути.

Доповнювати лікування бешихового захворювання змовами можна і народними засобами. Давайте розглянемо декілька спосіб лікування пики народними засобами.

  1. Для приготування даного рецепту вам знадобитися 2 столові ложки житнього борошна, столова ложка меду і столова ложка нарізаного листя чорної бузини. Всі інгредієнти необхідно змішати і отриманою кашкою намазати уражену ділянку тіла. Залиште суміш на 15 хвилин на тілі, потім змийте теплою водою, просушіть рушником і ще раз накладіть мазь.
  2. Щоб приготувати цей народний засіб проти пики візьміть один кілограм очищеного кореня селери і подрібніть його в блендері або через м'ясорубку. До отриманої суміші додайте три столові ложки соку з листя золотого вуса (рослина) і півкілограма меду. Гарненько перемішайте отриману суміш і відправте в холодильник на два тижні. Після того, як суміш настоялась, приймайте по одній столовій ложці перед їдою.
  3. Щоб вилікувати бешихове захворювання цим методом вам знадобиться по одній столовій ложці свіжовичавленого соку деревію і ромашки. До соку необхідно додати чотири столові ложки вершкового масла. Отриманою сумішшю змащувати запалені ділянки шкіри.

Крім лікування пики змовами і народними засобами не забувайте про профілактику таких захворювань, як варикоз і цукровий діабет. Намагайтеся позбутися від шкідливих звичок і уникати стресових ситуацій.

Змова від пики на нозі

Запалення пики на нозі лікують не тільки медикаментозно, а й за допомогою змов, компресів і настоянок. Давайте розглянемо змова від пики на нозі, який дозволяє вгамувати біль і вилікувати бешихове запалення.

Для того, щоб даний змову подіяв, вам знадобиться червона хустка або червоний клапоть тканини. Накрийте ним ногу і читайте змову:

12 пик, 12 сестер: нічна, денна,
Ранкова, полуденна, удавана,
Червона, Костеві, сглазлівая,
Нещаслива, ломовий, синя,
застудні,
Воля твоя ніким непідсудні.

Сама ти незваних приходиш,
Сама йдеш,
Сама гноблять, сама милуєш.

Піди ти, пика, зійди з цієї шкіри
На далекі поля, високі ліси,
На мохи, на болота, на білу березу.

Не те тебе, рожа, Василь Косарецкій поб'є,
Спалить, пупи Ваші на всі боки рознесе.

Тут Вам, пики, не бути, гнізда не вити,
Рабу Божому (ім'я) Не сушити,
Серце не морозити, тіло не трощити.

Будьте, мої слова, проворліви, заговорліви
На нині, на вічно, на нескінченно.

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа.
Нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Ще пара змов від пики на нозі:

«Йшов Бог через свинячий лог і ніс три пики: одна сохне, інша в'яне, третя з тіла зганяє. Рожа-породілля, красна дівиця, не ходи по білим ногах, не ходи по синім жилах, не роби ран на білих ногах, не роби ран на синіх жилах. Я словом, а Бог допомогою. Амінь ».

Для проведення даного змови вам знадобиться клоччя. Запаліть клоччя, візьміть ножі і водите ножем і клоччям над бешихове запалення на нозі. Процедуру треба проводити протягом трьох днів, по три рази на день.

«Першим разом, найкращим часом Господу Богу помолимось, Святий Пречистої поклонімся. Зорі-зірниці, Божі помічниці, приступите, від пики заговорити допоможіть. Ішла Божа Мати через гору, несла три пучка жита. Перший висох, другий свял, а третій пропав. І ти, пика, пропади, і по обличчю, по тілу не ходи. Щоб не боліло, не горіло, і назад не от'ярівалось. Не я кажу. Господь Бог каже. Амінь! »Змова від пики - це всім доступний засіб лікування, яке засноване на вірі. Змови це народний спосіб лікування, який носить чисто інформаційний характер. Ніколи не займайтеся самолікуванням, так як будь-якій захворювання необхідний точний медичний діагноз. Вищеописані змови від пики не є панацеєю і інструкцією для лікування бешихи. Не забувайте, що будь-яке захворювання легше лікувати не тільки змовами і молитвами, а й перевіреними медикаментозними способами.

[   2   ], [   3   ], [   4   ] [ 2 ], [ 3 ], [ 4 ]

Христова Мати?
У?